RIZA ÇALIMBAY: ÜSTÜMÜZDE ŞANSSIZLIK VAR

Çaykur Rizespor Teknik Direktör Rıza Çalımbay, maç sonrası değerlendirmesinde kadro sıkıntısından yakındı. Çalımbay, "7-8 maçtır kadro olarak sıkıntı yaşıyoruz. Sakatlarımızda çoğaldı. Bize yakışmayan goller yiyoruz. Kalan 4 maçı en iyi şekilde mücadele ederek, antrenmanlarda daha iyi çalışarak geçirmek istiyoruz. Bu maça bakacak olursak, bireysel ve basit hatalarımız vardı.  Son paslarda yaptığımız hatalar oldu. Herşeye rağmen maçın kaybedilmemesi lazımdı. Üstümüzde şansızlık var. Bu devam ediyor. Ama kalan 4 maçtan en iyi puanlarla bitirmek istiyoruz. Fenerbahçe maçıyla başlangıç yapacağız'' dedi.

Futbolculardan Cumali de, hedeflerinin mutlaka kazanmak olduğunu ancak şansız gol yediklerini, Karadenizli olduğunu ve karadenizlilere pes etmek yakışmayacağı için kalan 4 maçta en iyi sonuç elde edeceklerini söyledi.  

Orhan da, bu skorun kendilerine yakışmadığını en kısa sürede telefi edeceklerini belirtti.  Torku Konyaspor Teknik Direktörü Uğur Tütüneker de, "Çok önemli bir maçtı. Bizim acımızdan hayatı bir maçtı. Oyuncularımı tebrik ediyorum, inanılmaz bir mücadele  gösterdiler. Geçen hafta 3-1 mağlup olduktan sonra bu maçta beklentimiz çoktu. Hayati maçtı. Çok mutluyuz."dedi.  

Tütüneker, sezonu ilk yarısını en az 20 puanla kapatmayı planladıklarını ifade etti. 

Çaykur Rizespor'un 2 puan önlerinde olduğu için bu maçın kendilerin için önemli olduğunu belirten Tolga da, ''İyi mücadele ettik ve kazandık."dedi.  

Multaka yenmeleri gereken bir maç olduğunu ve o inançla sahaya çıktıklarını belirten Selim,  öne geçtikten sonra psikolojik olara gere çekildikmeri için gol yediklerini ama daha sonra bunu telefi ettiklerini söyledi. 

İA(İA/SSA)