BEŞİKTAŞ ve milli takımın kalecisi Tolga Zengin’in dün 52 yaşında vefat eden annesi Melek Zengin'in cenaze törenine Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Beşiktaşlı futbolcular, teknik direktörü Slaven Biliç ve Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'da katıldı.
BEŞİKTAŞLI FUTBOLCULAR CAMİDE
Melek Zengin’in İskenderpaşa Camii’nde ikindi namazı sonrasında kılınan cenaze namazına Trabzon Valisi Abdi Celil Öz, Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, İl Emniyet Müdürü Ertan Yavaş, Futbols Federasyonu üyesi Mustafa Beyazlı, Trabzonspor teknik direktörü Mustafa Akçay, bazı futbolcular, Beşiktaş'ın özel uçakla Trabzon'a gelen 63 kişilik kafilesi, milli takımlar ve Trabzonspor eski teknik direktörü Şenol Güneş, siyah beyazlı ve bordo mavili taraftarlar ile ailenin yakınları katıldı.
FİKRET ORMAN GÖZYAŞLARINI TUTAMADI
Başkanı Fikret Orman’ın cenaze töreninde Tolga’ya sarılarak oyuncusuyla birlikte ağladı. Beşiktaş teknik direktörü Bilic'le Trabzonspor kaptanı Onur'un da Tolga'ya sıkıca sarıldığı gözlendi. Başkan Hacıosmanoğlu, camide Trabzonsor'un eski kaptanı olan Tolga'yla birlikte taziyeleri kabul etti. Tolga’nın babası Sebahattin Zengin de zaman zaman gözyaşlarına hakim olamadı.
CENAZE BEŞİKTAŞ VE TRABZONSPORLULAR'IN OMUZLARINA ALINDI
Yaklaşık 2000 kişinin katıldığı namazın ardından Tolga Zengin ile eski ve yeni takım arkadaşları, Melek Zengin'in tabutunu omuzlarına alarak cenaze arabasına kadar taşıdılar. Cenaze, daha sonra toprağa verilmek üzere Bostancı mezarlığına götürüldü. Tolga, annesinin annesi cenazesi toprağa verilirken gözyaşı döktü, mezarına da toprak attı.
BEŞİKTAŞ TESİSLERDE AĞIRLANDI
İskenderpaşa Cami’ne TFF Başkanı Yıldırım Demirören ve eşi de çelenk gönderdi. Camiye Trabzonspor’un otobüsüyle götürülen Beşiktaş kafilesi, cenaze namazından sonra da yine aynı otobüsle Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’ne gitti. Beşiktaş'ın bir süre tesislerde ağırlanacağı bildirildi.