ZİRAAT Türkiye Kupasında yarın Tokatspor ile karşılaşacak olan Galatasaray kafilesi, ilk kez geldiği kentte coşkuyla karşılandı. Sarı kırmızılı ekibin Drogba gibi yıldız oyuncularını İstanbul'a bırakması ise kent halkını üzdü.
Ziraat Türkiye Kupası B Grubunda yarın Tokatspor ile karşılaşacak olan Galatasaray, özel uçakla saat 17.20'de Tokat Havaalanına iniş yaptı. Burada sarı kırmızılı takımı karşılayan çok sayıda taraftar, futbolcularla fotoğraf çektirerek, teknik direktör Roberto Mancini'ye çiçek takdim etti. Daha sonra otobüse binen sarı kırmızılı kafilenin önünü havaalanı çıkışında kesen taraftarlar meşale yakıp slogan attı. Ardından yaklaşık 40 dakikalık yolculuğun ardından Galatasaray kafilesi, konaklayacağı otele geçti. Burada da polis barikatlı önlem alırken, biriken taraftarlar sloganlarla destek verdi.
DROGBA ÜZÜNTÜSÜ
Bu arada günler öncesinde Galatasaray'ın Tokat'a tam kadro gelmesini bekleyen Tokatlı futbolseverler, teknik direktör Roberto Mancini'nin kararıyla büyük şaşkınlık yaşadı. Tokat'a gelen kafilede, Bursaspor maçında ilk 11'de oynayan Muslera, Hakan Balta, Semih Kaya, Eboue, Sabri, Melo, Selçuk, Sneijder, Drogba ve Burak Yılmaz yer almazken, yeni transferler Telles, Burdisso, Hajrovic, Salih Dursun, Koray Günter, Veysel Sarı, Umut Gündoğan ve Lucas Ontivero kendilerine yer buldu. Tokatlı futbolseverler özellikle Drogba'nın Tokat'a getirilmemiş olmamasıından dolayı büyük üzüntü yaşadı. Daha önce Tokatspor yönetimi de Galatasaray'a resmen başvurarak Drogba'nın kenti getirilmesi talebinde bulunmuştu.
GALATASARAY'IN TOKAT KADROSU
Sarı-kırmızılı kafile şu isimlerden oluştu: 'Aykut Erçetin, Ufuk Ceylan, Aurelien Chedjou, Yekta Kurtuluş, Ceyhun Gülselam, Emre Çolak, Umut Bulut, Veysel Sarı, Salih Dursun, Emre Can Coşkun, Koray Günter, Guillermo Burdisso, Alex Telles, İbrahim Coşkun, Izet Hayrovic, Umut Gündoğan, Lucas Ontivero, Berk İsmail Ünsal.'