TOKATSPOR basın sözcüsü Cengiz Demir, Ziraat Türkiye Kupası B Grubu'nda sahalarında karşılaştıkları Galatasaray karşılaşmasından 240 bin TL gelir elde ettiklerini açıkladı.
Cengiz Demir, seyircileri önünde karşılaştıkları Galatasaray karşılaşmasında 240, kupadaki toplam maçlarda ise 740 Bin TL gelir elde ettiklerini belirtirken şunları söyledi:
"Bu para elimize geçmeden federasyona olan borçlarımıza, transfer yasağımıza, kişilere olan borçlarımıza ve daha önceki dönemlerden kalan futbolcu alacaklarına karşılık kulüp kasasına girmeden federasyona aktarıldı. Bunun ötesinde kupadan iddia gelirlerinden 150 bin TL tekrar adımıza tahakkuk ettirildi. Bu da maliye ve SSK'ye olan borçlarımıza kesildi. Federasyona ve kişilere olan borçlarımızın yüzde 90'ı bitti, diyebiliriz."
"7 YENİ FUTBOLCUYLA ANLAŞTIK"
Transferde 7 futbolcu ile anlaştıklarını söyleyen Cenhgiz Demir, bu konuda şöyle konuştu:
"Siirtspor’dan kaleci Samed Akınay, Şanlıurfaspor’dan Engin Aktürk, Ankaraspor’dan Metin Çakmak, Bozüyükspor’dan Abdullah Eryılmaz, Bugsaşspor’dan Emin Yalın, Emre Aktaş, Oğuz Özden Tokatsporlu oldu."
Cengiz Demir, ligde hafta sonunda deplasmanda oynayacakları Yeni Malatyaspor karşılaşmasından da 3 puan hedeflediklerini söyledi.