SPOR Toto 2'inci Lig Beyaz grup takımlarından Tokatspor Başkanı Emin Yılar, "Galatasaray yönetimine sahamızda oynayacağımız maçta as kadronun özellikle Dragba'nın getirilmesini sağlarlarsa mutlu olacağımızı bildirdik" dedi.
Başkan Emin Yılar, takımının şansla gruplara kalmadığını, Sanica Boru Elazığspor maçında Tokatspor'un ne kadar yürekli, fedakar ve başarılı olduğunun görüldüğünü vurgularken şunları söyledi:
"Kupada yarın akşam Medical Park Antalyaspor karşısından da aynı başarıyı göstermek istiyoruz. Gönül muhakkak ki galibiyet istiyor. İnşallah yarın Antalya'dan 3 puan alırız. Daha önce de söyledim, hayal kurduk ama hayalperest olmadık. Medical Park Antalyaspor güçlü bir takım, iyi bir ekip. Lakin biz onların karşısında ezilmeden oynayacağız. Teknik kadroma ve futbolcularıma güveniyorum."
"BİLET SATIŞINDA SIKINTI YOK"
Ziraat Türkiye Kupası'nda 5 Şubat'ta sahalarında oynayacakları Galatasaray maçına da değinen Başkan Emin Yılar, biletlerinin hızlı bir şekilde satıldığını belirtirken şöyle konuştu:
"Galatasaray bilet satışlarında hiç bir sıkıntı yok. Maç gününe kalmadan Galatasaray biletleri bitecektir. 6000 biletten şu ana kadar 4000 bilet satıldı. Yani 2000 civarında bilet kaldı elimizde. Kapalı tribün için de toplamda 900 bilet basıldı, bunlardan 750'e yakını satıldı."