SPOR Toto 2'inci Lig Beyaz Grup takımı Tokatspor, yeni teknik direktörü Mehmet Bulut ile çıktığı 3 karşılaşmada 2 galibiyet 1 beraberlik alarak topladığı 7 puanla grupta küme düşme potasından uzaklaştı.
Ligde en son 16'ncı haftada sahasında İnegölspor'u 3-2 mağlup eden Tokatspor, bu maçtan sonra oynadığı 7 maçta galibiyet alamayınca teknik direktör Mehmet Şahan ile yollarını ayırdı. Ardından Mehmet Bulut ile anlaşan Tokatspor, yeni teknik direktör Bulut ile çıktığı ilk karşılaşmada deplasmanda Sarıyer ile 2-2 berabere kaldı. Ardından kendi sahasında Gümüşhanespor'u 1-0 yenerek galibiyet hasretine son veren bordo beyazlı ekip, pazar günü de sahasında konuk ettiği Tarsus İdmanyurdu'nu 3-2 mağlup etti. Mehmet Bulut ile 3 maçta 7 puan toplayan Tokatspor, grupta 12'inci sıraya yükselerek küme düşme hattından uzaklaştı.
"İYİ BİR ÇIKIŞ YAKALADIK"
Mehmet Bulut, ligde iyi bir çıkış yaptıklarını söyleyerek, "Futbolcularım kısa sürede iyi iş becerdiler. Önümüzde 8 tane daha maç var. Biz bu istikrarlı gidişatımızı sürdürüp geri kalan tüm maçlarımızı kazanmak istiyoruz" dedi.

MT(EA/AÖ) FOTOĞRAF