SPOR Toto 2'inci Lig Beyaz grup ekiplerinden Tokatspor teknik direktörü Mehmet Şahan, kentte etkili olan kar yağışının çalışmalarını  etkilediğini belirterek, "İnegölspor karşılaşmasında 3 puan almaya çalışacağız" dedi.
Cumartasi günü kendi sahasında konuk edeceği İnegölspor karşılaşmasının hazırlıklarını sürdürüyor. Uzunburun Adnan Çiçek tesisleri yoğun kar yağışından etkilendi. Sahada uzun süren temizlik çalışmaları ardından antreman yapmaya çalışan Tokatspor'da teknik direktör Mehmet Şahan, hava şartlarının kendilerini etkilediğini söyledi. İnegölspor karşılaşmasının önemine dikkat çeken Şahan, "Hava koşullarını göz önüne koyarak ve alacağımız 3 puanın önemi için bu maçtan galibiyetle ayrılmak istiyoruz. İlk yarının sonu yaklaştığında gruptaki takımların hesapta olmayan puanlar kazanmasından dolayı biz herhangi bir sıkıntı yaşamamak için evimizdeki ilk yarının son maçını kazanmak istiyoruz. Onun içinde hazırlıklarımızı sürdürüyoruz" dedi.
STAT'TA KAR TEMİZLİĞİ
Öte yandan Cumartesi günü Gaziosmanpaşa stadyumunda oynanacak olan karşılaşma öncesi, kentte etkili olan kar yağışı sahayı beyaza bürüdü. İl Özel İdaresinden gelen 30 kişi ile Gençlik Spor İl Müdürlüğünde görevli çalışanlar sahanın temizliği için yaklaşık 3 gündür çalışıyor. Açılan alanlar kar yağışının devam etmesi üzerine tekrar kapanırken, çalışmaların maç saatine kadar sürdürüleceği açıklandı.