GALATASARAY teknik direktörü Roberto Mancini, maçtan sonra önemli bir 3 puan alarak gruptan çıkma yolunda adım attıklarını belirtti, şöylme dedi:
"Sahaya farklı bir 11'le çıktık. İlk onbire bakığımızda bir çok yeni oyunumuz vardı. Ona rağmen çok iyi oynadık. Önemli bir 3 puan aldık ve gruptan çıkma adına önemli bir galibiyet oldu."
Sakatlıktan sonra oyundan çıkan Ontivaro'nun önemli bir problemi olmadığını ve yorgunluk nedeni ile çıktğını belirten Mancini, başta Drogba olmak üzere bir çok as oyuncunun Tokat'a getirilmemesi ile ilgili olarak da, "Ne yazık ki gereksiz kurallar ve fikstürden dolayı onları getiremedik. 1 ay içinde 6 maç oynuyoruz. Bazı takımlar ise Avrupa'da yok ve sadece ligde maç oynuyorlar. Cumartesi maçımız var, o yüzden dinlendirmemiz gerektiği için onları getirmedik" diye konuştu.
Galatasaray'ın yeni transferlerinden Veysel Sarı ise yeni takımıyla ilk maç ve ilk heyecanı yaşadığını belirterek, "İnşallah izleyenleri mahçup etmemişimdir. Elimden geleni yaptığımı düşünüyorum. Gol attığım için de çok mutluyum. Galatasaray'da örnek aldığım çok oyuncu var. Onlardan öğreneceğim şeyler olduğunu düşünüyorum" dedi.
Bir başka yeni transfer Arjantinli Burdisso ise Galatasaray'a geldiği için çok mutlu olduğunu belirtti, "Bir antrenman sonrası bugün maça çıktım. İyi oynayıp hak ettiğimizi düşünüyorum. Daha iyi şeyler olacaktır ama biraz daha zamana ihtiyacımız var" diye konuştu. Chelsea ile oynayacakları Şampiyonlar Ligi maçlarının sorulması üzerine Burdisso, "Çok önemli 2 maç bizi bekliyor. O maç için de gerekeni yapacağız. Rakibin tehlikeli oyuncuları var ama bizim de tehlikeli oyuncularımız var" dedi. Burdisso, transferinin son gün gerçekleşmesinin kendisi için de sürpriz olduğunu belirtti.
TOKATSPOR: "SEYİR ZEVKİ YÜKSEK BİR MAÇ OLDU"
Tokatspor teknik direktörü Mehmet Şahan ise ülkenin en önemli takımlarından biriyle oynadıklarını belirterek, "Seyir zevki yüksek bir maç oldu. Yalnız biz deyim yerindeyse kendi gol hazırlıklarımızı yaparken kaptırdığımız gollerden rakip goller buldu. Biz hücuma çıkarken daha dikkatli olsak kalemizde gördüğümüz golleri rakip kalede görecektik. Bu sürede formasına sahip çıkan, iyi niyetiyle varını yoğunu sahaya koymaya çalışan oyuncularımızı bu farklı skora rağmen kutluyorum. Çünkü Tokat'a güzellikler kazandırdılar. Türkiye'ye Tokat'ın varlığını hissettirdiler." dedi.
Galatasaray'ın as oyuncularını getirmemesine de değinen Mehmet Şahan, "Galatasaray'ın yerli ve yabancı yıldızları burada olsaydı, iyi olurdu. Elbette kendileri daha iyi değerlendirir. Tribünlerde çocuk yaşta bir çok seyirci vardı. Bu seyirciler dünya yıldızlarını görmek için gelmişlerdi, oynamaları şart değildi. Keşke bu çocuklar onları görüp bir el sallayabilselerdi, diye düşünüyorum" dedi.
Tokatsporlu Güven Güneri ise Türkiye'nin en önemli takımlarından biriyle karşılaştıklarını söyledi, "Elimizden geleni yaptık. Kupada elimizden geldiğince mücadele ettik. Elazığ maçıyla kupayı tamamlayıp lige döneceğiz" dedi. Emin Yalın ise güzel bir maç olduğunu, kendilerinin girdikleri pozisyonları değerlendiremediklerini dile getirdi.