TOKATSPOR, sahasında Ziraat Türkiye Kupası'nda oynayacağı Galatasaray, Sanica Boru Elazığspor ve Medical Park Antalyaspor karşılaşmasının maç biletleri satışa çıkardı. Yönetim, Galatasaray maçı için kapalı tribün fiyatını 100 bira olarak belirledi.
BİLETLER KASAP, MARKET, ECZÇANE VE BÜFELERDE SATILIYOR
Ziraat Türkiye Kupasında B grubunda Galatasaray, Antalyaspor ve Elazığspor ile eşleşen Tokatspor, 3 maç için toplam 20 bin bilet bastırıldı. Biletlerin öncelikte yönetim kurulu üyelerinin iş yerlerinde satıldığı, satış noktaları arasında kasap, market, eczane ve bazı büfelerin yer aldığı bildirildi.
"GALATASARAY MAÇINA ÇOK İLGİ BEKLİYORUZ"
Tokatspor Kulüp Başkanı Emin Yılar, özellikle Galatasaray maçına çok ilgi beklediklerini açıklarken şöyle dedi:
"Diğer maçlara da ilgi olacak. Tokatlı hemşehrilerimizden istediğimiz, bu bir destek günüdür. Bugünlerde bu maçlarla ilgili biletlerin alınması kulübümüzün kasasına artı bir gelir olacaktır. Biz iki yıldır çok küçük ekonomilerle çok zor işler başardık. Ama hedef olarak kendimize hiç bir zaman şampiyonluk hedefi koymadık. İnşallah bu sezonun sonunda kulübü borçlarından arındırmış kendi ayakları üzerinde duran bir kulüp haline gelecek. Biletlerin tamamının satılacağına inanıyoruz."
BİLET FİYATLARI
Yönetim, 5 Şubat'ta Galatasaray ile oynanacak maçta bilet fiyatlarını kapalı tribün 100 ve açık 30 lira olarak belirlerken Sanica Boru Elazığspor ve Medical Park Antalyaspor maçının bilet fiyatlarını kapalı 30, açık 15 lira olarak belirledi.