BEKO Basketbol Ligi’nde Tofaş Bolu kampını tamamlayıp Bursa’ya döndü. Kırmızı mavi beyazlılar ikinci etap çalışmalarına yarın fabrika içersindeki salonlarında başlayacak.
Tofaş, dün medya karşısına çıkarak yeni kadronun tanıtımını gerçekleştirdi. Yeni sezonda ligde ve Avrupa Kupaları’na iddialı hazırlanacak olan kırmızı mavi beyazlılar kadrosunda 5 Amerikalı oyuncu bulunduruyor.
ELONU İDDİALI
Elonu yeni sezon için iddialı açıklamalarda bulundu. Elonu, "Bolu Kampı bizim için çok iyi geçti. Burada yeni gelen arkadaşlar ile kaynaştık. Tofaş, Türkiye’de ses getirecek bir takım. Geçen sezon iyi oynadım. Bu sezon daha iyi oynayarak Tofaş için elimden gelen her şeyi yapacağım. Samet ile birlikte çok başarılı işler yapacağız. Bu yıl bizim için özel olacak" dedi.
TOKER: BOLU KAMPI YARARLI OLDU
Tofaş Antrenörü Erhan Toker ise, "Bolu kampının çok iyi geçtiğini. 2'nci Etap çalışmalarına kendi tesislerimizde devam edeceklerini belirtti. Genç ve yetenekli bir kadroya sahibiz. Oyuncularımın çalışmalarından memnunum. Türkiye kupaları başlayana kadar bizim için hazırlık devresi olacak. Hedefimiz ligde Play off oynamak. Cevat Soydaş Turnuvası da bizim için iyi bir hazırlık olacak" şeklinde konuştu.
GENÇLER İDDİALI
Bu sezon alt yapıdan gelerek A takım forması giyecek olan Yiğit Arslan ile Berkan Durmaz oldukça iddialı. Yiğit Arslan, "Milli takımlarda çalışmanın semeresini A takıma çıkarak aldım çok mutluyum. 8-9 senedir Tofaş ailesi içindeyim. Burada Amerikalılar ile oynamak ayrı bir mutluluk veriyor" dedi. Genç oyuncu Berkan Yılmaz ise, "A takımda bulunmaktan mutluyum. Hedefimiz Play Off oynamak. Takımdaki ağabeylerim ile birlikte bunu başarmak için mücadele edeceğiz" şeklinde konuştu.

FOTOĞRAF