Bugün İngiliz gazetelerinin çoğu Arsene Wenger'in Mesut Özil'in futbol kabiliyetiyle ilgili olarak "Tam Mükemmel Oyuncu" sözlerini manşetlerine taşırken, The Daily Telegraph gazetesi, tekrar gündeme oturan Mesut Özil ile özel bir söyleşi yayınladı.

"Dünya Ayaklarının Altında" başlığıyla gazetenin spor ekine kapak olan Mesut Özil, söyleşide "Planetteki en iyi futbolculardan biriyim. Niye eleştirmenler bana çekiçle vurmaya devam ediyorlar?" sorusunu sordu.

"Taraftarlar bana inanıyor. Önemli olan da bu" diye konuşan Mesut Özil, röportajı yapan Henry Winter'a, Dünya Kupası'na giderken kendisinden şüphe edenlere nasıl karşılık verdiğini belirtirken, Arsenal'in bu sezon Premier Lig Kupasını almaya hazır olduğuna inandığını söyledi.

Mesut Özil'in Dünya Kupası ve Federasyon Kupası'yla resimlerini yayımlayan Daily Telegraph, Özil'in Wembley'den Maracana'ya kadar uzanan özel bir kabiliyet olduğunu yazdı.

Alman futbolunun sevgilisiyken medyada yerden yere vurulduğunu belirten Mesut Özil, "Arsenal'de kötü zamanlarım oldu fakat futbolu iyi tanıyanlar benim gücümü ve kabiliyetimi bilirler" diyerek bu sezon Premier Lig'de daha başarılı olabilmek için çok çalıştığını söyledi.