Türkiye Futbol Federasyonu Basın Sözcüsü Mete Düren, dün tamamlamayan Trabzonspor-Fenerbahçe derbisi hakkında açıklamada bulundu. Olaylar nedeniyle hakem Bülent Yıldırım tarafından tatil edilen Trabzonspor – Fenerbahçe maçının karar tarihi belli oldu.

Türkiye Futbol Federasyonu Basın Sözcüsü Mete Düren Radyospor'a yaptığı açıklamada, “Federasyon olarak PFDK ve Tahkim Kurulu kararlarını etkilememek için bundan önce kurulların kararının ardından federasyon yönetimi olarak karar verdik. Trabzonspor –Fenerbahçe maçıyla ilgili kararımızı da böyle vereceğiz” dedi.

ÖNCE PFDK...

Düren kesin bir tarih var mı sorusuna, “Önce PFDK ardından verilen kararla ilgili olarak Tahkim Kurulu nihai sonucunu açıklayacak. İki kurulun vereceği kararın arından Futbol Federasyonu’nun yapacağı ilk yönetim kurulu toplantısında tatil edilen Trabzonspor –Fenerbahçe maçıyla ilgili kararımızı vereceğiz. Tahmin ediyorum en geç 15 gün sonra bu kararı veririz” diye yanıt verdi.

O ZAMAN FARKLIYDI

Düren, yine tatil edilen ve kararı 1 ay sonra verilen Beşiktaş – Galatasaray maçının hatırlatılması üzerine “O zaman kurullar kararını verdikten sonra iki kez federasyon yönetim kurulu toplantısı ertelenmişti. Kurullar karar verdikten sonra ilk toplantı da karar çıkar” şeklinde yanıt verdi.