PTT 1'inci Ligi takımı Tekden Denizlispor, kentin 3'üncü Lig'deki temsilcilerinden Kızılcabölükspor ile oynadığı hazırlık karşılaşmasını 2-1 kaybederken sergilediği futbolla da hayal kırıklığı yarattı.
Haluk Ulusoy Tesisleri'nde yapılan 70 dakikalık müsabakada teknik direktör Özcan Bizati, 22 futbolcuya da şans verdi. Daha derli toplu bir görüntü sergileyen Kızılcabölükspor'un gollerini Gökhan ve Oğuzhan atarken, yeşil-siyahlı ekibin tek sayısını Muharrem kaydetti.
Bu arada defansa iki, orta sahaya bir takviye daha planlayan yönetim acele etmeme kararı aldı. Stoper mevkii için Gençlerbirliği'nden Mehmet Cansın ve Fenerbahçe'den Berkay Can ile ilgilendiklerini söyleyen Futbol Şube Sorumlusu Ali Yaman, "Alacağımız stoperlerden birinin ön libero özelliği de olacak. Orta sahaya da takıma ofansif zenginlik katacak bir isim düşünüyoruz. Bu transferler için acele etmeyeceğiz" dedi.
2 BULGAR OYUNCU İMZALADI
Tekden Denizlispor, daha önce anlaşmaya vardığı Bulgar futbolcular Georgi Andonov ve Tsvetan Valentinov Genkov'la 2'şer yıllık sözleşme imzaladı. Son olarak Stara Zaragoza'da forma giyen 31 yaşındaki orta saha oyuncusu Andonov ile Levski Sofya'dan alınan 30 yaşındaki Genkov, "Burada hiç yabancılık hissetmedik. Hedefimiz yeni sezonda Denizlispor formasıyla şampiyonluk yaşamak" dedi. Yordonov'la birlikte yeşil-siyahlı ekipte Bulgar futbolcu sayısı üçe çıkmış oldu.

FOTOĞRAF