PTT 1'inci Lig’de üç haftalık galibiyet serisinin ardından Orduspor’a deplasmanda 3-0 yenilen Tekden Denizlispor’da geçen hafta yaşanan prim sıkıntısının yankıları devam etti.
İddiaya göre Ordu yolculuğu öncesi futbolcuların 400 bin TL tutarındaki prim alacağına karşılık 330 bin TL nakit para ile 70 bin TL kişisel çekini veren Başkan Mehmet Özsoy, oyuncuların çeki kabul etmemesi üzerine sinirlendi. "Bunu hakaret kabul ederim" diyen Başkan Özsoy’un tepkisi üzerine futbolcular çekleri alıp Ordu’ya gitti. Olayı doğrulayan Başkan Mehmet Özsoy, şöyle dedi:
"Hayatta paradan daha önemli değerler vardır. Ligin en yüksek primini veren kulüplerinden biriyiz. Bunun kıymeti bilmeyenlerle sezon sonunda konuşuruz. Orduspor’a yenildik. Bu hafta Karşıyaka maçında da puan kaybı yaşarsak, bu kez futbolculardan ben prim isteyeceğim."
Bu arada Karşıyaka maçı öncesi futbolcularını uyaran teknik direktör Özcan Bizati, "Rakibimiz üç haftadır yeniliyor. İki takımın da puan kaybına tahammülü kalmadı. Dikkatli olalım" diye konuştu.
ELEKTRİK KESİLDİ
Tekden Denizlispor’da Karşıyaka derbisi öncesi 20 bin TL borç nedeniyle tesislerin elektriğinin kesilmesi, yönetimin canını sıktı. Borcu yatırıp sorunu çözeceklerini söyleyen Başkan Mehmet Özsoy, "Önceliği futbolcu alacaklarına verdiğimiz için bu tür sorunlar yaşıyoruz. Biz oyuncuları sevindirmeye çalışırken, onların para krizi çıkarması hoş olmuyor" diye konuştu.

FI(YC/AÖ)