FUTBOL Futbol Federasyonu'na yarın 350 bin TL'lik borcunu yatırıp transfer yasağını kaldıracak olan Tekden Denizlispor'un İspanya'nın Real Zaragoza takımında oynayan Arjantinli Franco Zuculini, Kayseri Erciyessporlu Volkan Okumak ve Kahramanmaraşsporlu İrfan Başaran’ı sözleşmeye çağıracağı açıklandı.
Kulüp Başkanı Mehmek Özsoy, yasağın kalkmasından sonra daha önce anlaştıkları Mustafa Keçeli, Oktay Pop ve kaleci Kazım’ın lisansını da çıkaracaklarını belirtirken şunları söyledi:
"Ön liberoda görev yapan Zuculini ile prensip anlaşmasına vardık. Forvet ve sol kanatta oynayan Volkan ve orta saha oyuncusu İrfan’la da görüşmeler olumlu geçti. Temasta olduğumuz bir kaç isim daha var. En kısa sürede transferi tamamlayıp, kadroyu şekillendirmek istiyoruz."
İYİ FUTBOL TESELLİ OLDU
İkinci yarının ilk maçında sahasında Gaziantep Büyükşehir Belediespor'la 1-1 berabere kalan Tekden Denizlispor, iyi futbolla teselli buldu. Özellikle savunmada iyi bir görüntü verdiklerini kaydeden teknik oirektör Özcan Bizati, "Erken gelen gole rağmen oyun disiplininden kopmadık. Rakibe fazla pozisyon vermediğimiz gibi, onlardan fazla pozisyona girdik. Bundan sonra hep böyle golü kovalayan, göze hoş gelen futbol oynayacak" dedi. Özcan Bizati, Gaziantepli oyuncuların zaman geçirmeye yönelik davranışlarının da fair play’e yakışmadığını sözlerine ekledi. FI(YC/AÖ)