PTT 1'inci Lig’de zor günler geçiren Tekden Denizlispor, çarşamba günü kendi sahasında oynayacağı Şanlıurfaspor maçı için kenetlendi.
Eski başkanlar Hasan Kıbrıslıoğlu, Mustafa Baysal, Salih Amiroğlu ve Ali Marım, tesislere giderek moral ziyaretinde bulundu, birlik ve beraberlik mesajı verdi. Eski başkanlardan Ali İpek, siyasi çalışmaları, Zafer Katrancı ile Selami Urhan ise kent dışında olduğu için ziyarete katılamadı.
Hasan Kıbrıslıoğlu, "Geçmişte yaşananlar unutulmalı, herkes bugüne bakmalı. Şanlıurfaspor karşılaşması dönüm maçımız olsun. Bayrağını alan stada koşsun" dedi. Mustafa Baysal, "Kocaelispor, Göztepe, Sakaryaspor gibi örnekler önümüzde. Bir dönem Avrupa’yı titreten Tekden Denizlispor’u yeniden yaratmak için el ele verelim" derken, Ali Marım, "Camianın ayağa kalkması gerekiyor. Bu takımın düşmesine göz yumamayız" diye konuştu.
Eski başkanların yanı sıra Denizli’nin Kadınlar 2'nci Ligi’ndeki temsilcisi Hanbatsporlu oyuncular da Tekden Denizlispor’a moral ziyaretinde bulundu. Kadın fubolcular, yeşil siyahlı ekiple kısa bir süre ısınma idmanı yaparken Hanbatspor Kulüp Başkanı Özlem Bayram Aksekili, "Denizli’deki tüm bayanları Şanlıurfaspor maçında Tekden Denizlispor’u desteklemeye davet ediyorum. Futbolcularım ve ben tribünlerde yerimizi alacağız" dedi.