CUMA akşamı İstanbul'da Beşiktaş ile karşı karşıya gelecek olan Medical Park Antalyaspor, bu maçı kazanarak tarihe not düşmeye hazırlanıyor. Sezonun ilk devresinde beraberlikler ve yenilgilerle boğulan Antalyaspor, Beşiktaş'ı 2-0 yendikten sonra çıkışa geçmişti.

Medical Park Antalyaspor'da üst üste alınan beraberlikler, Beşiktaş maçı öncesi akıllara 'Tarih tekerrür eder mi?' sorusunu getirdi. Sezonun ilk devresinde 3'üncü hafta oynanan ve 2-1'lik Bursa yenilgisiyle sıkıntıya düşen, ardından Galatasaray ile 1-1 berabere kalan, daha sonra Eskişehirspor'a mağlup olan Antalyaspor, 6'ncı hafta Akdeniz Üniversitesi Stadı'nda oynadığı maçta Beşiktaş'ı 2-0 yenerek çıkışa geçmişti.

'YİNE YENECEĞİZ'

Beşiktaş galibiyetinin verdiği moralle sezonun 7'nci haftasında Çaykur Rizespor'u evinde 2-1 yenen Antalyaspor'da, cuma akşamı İstanbul'da oynanacak Beşiktaş maçında aynı çıkış bekleniyor. Tarihin tekerrür edeceğine inanan Antalyasporlu teknik heyet ve futbolcular, bu maçın hazırlıklarına hafif idmanla başladı. Teknik direktör Samet Aybaba, Eskişehirspor maçının geride kaldığını belirterek, “Beşiktaş'ı bir kez daha yeneceğiz" dedi. (FOTOĞRAFLI)