TRABZONSPOR’un genç hücum oyuncusu Yusuf Erdoğan, Galatasaray’ın başındayken alınmasını ısrarla istediği A milli takımın teknik direktörü Fatih Terim'in yakın takibine girdiği bildirildi.
Sakatlığı nedeniyle Trabzonspor’da bir süredir takımdan ayrı olarak salonda çalışmalarını sürdüren Yusuf, milli takım aday kadrosunda da yer alamadı. Trabzonspor’un olumsuz yanıtıyla Yusuf'u Galatasaray'a transfer etme talebi gerçekleşmeyen Terim’in ilerleyen süreçte genç oyuncuyu A milli takıma düşündüğü öğrenildi.
Ümit Milli takımda forma giyen Yusuf'un sakatlığının iyileşme aşamasında olduğu ve Eskişehirspor maçına yetiştirilmesi için yoğun çaba harcandığı belirtildi.
OYNAMADAN DİKKATLERİ ÜZERİNE ÇEKTİ
Trabzonspor’da bu sezon sadece 4 dakika forma giyen Caner Osmanpaşa’ya Süper Lig’den ve Bank Asya’dan birçok kulüpten teklifler yağıyor. Geçtiğimiz sezon 1461 Trabzon formasıyla sergilediği performansla dikkatleri üzerine çeken Caner ise teknik direktör Mustafa Akçay’ın gözüne girmek için yoğun çaba harcıyor. Ligde kalan haftalarda ve Türkiye kupasında Akçay’dan formayı kapacağına inandığını söyleyen savunma oyuncusu, "Umarım bana güvenip Trabzonspor’a transfer edenleri mahcup etmem" dedi.
POTADA YÜZLER GÜLDÜ
Beko Basketbol Ligi’nin 6'ıncı Haftasında sahasında ağırladığı Aliağa Petkim’i farklı mağlup ederek ilk galibiyetini elde eden Trabzonspor Medical Park’ta yüzler güldü. Antrenör Hakan Demir, galibiyet hasretine bir son verdikleri için mutlu olduklarını belirterek, "Bundan sonraki süreçte daha iyi bir performans sergileyip ligde daha iyi noktalara doğru tırmanmak istiyoruz. Tüm oyuncularımız Aliağa Petkim maçında galibiyet için elinden geleni yaptı. Şimdi eksiklerimizi giderip asıl gücümüzü sahaya yansıtmalıyız" diye konuştu.