Aykon TED Ankara Kolejliler Baş Antrenörü Ercüment Sunter, TED Koleji'nin Avrupa Kupası'nda son 32 takım arasına girmesinin mutluluk verici olduğunu söyledi. TED Koleji'nin tarihi bir başarıya imza attığını ifade eden Sunter, "Çocuklarımız gurur verici bir başarıya imza attı. Bu başarıyı elde ettiğimiz için mutluyu" dedi.

BU TURU DA ATLAMAK İSTİYORUZ

Son 32 takımın arasına katılmanın kendileri açısından önemli olduğunun altını çizen Sunter, "Şimdi hedefimiz bu turdan da çıkıp daha büyük başarılara imza atmak" şeklinde konuştu..

Sunter, gruplarına İtalya'dan ve Almanya'dan güçlü takımların geldiğini belirterek, "Grubumuzda Almanya'dan Bamberg, İtalya'dan Sasari ve Fransa'dan Dunkerque var. İkinci tur bizim için biraz daha zor olacak" diye konuştu.

Euro Cup'ın daha zor olduğu için eleştirilere hedef olduklarının altını çizen Sunter, "Euro Challenge'ye katılmaya hak kazanmıştık. Ama biz daha zor olan Euro Cup'a katıldık. Bu kupada bir üst tura çıkmayı başardık" ifadesini kullandı.

TRANSFERE GEREK YOK

Takımın genel ortamından memnun olduğunu söyleyen Sunter, şunları söyledi:

"Şu an için transfere gerek olduğunu düşünmüyorum. İyi bir ekibimiz var. Devreye girdiğimiz kadroyla ligi bitirmeyi düşünüyoruz. Amacımız bu sene yine Ankara'yı en iyi şekilde temsil etmek. Play-off'a kalıp Avrupa kupaların ülkemizi temsil etmek istiyoruz."

SEYİRCİYİ BEKLİYORUZ

Yarın oynanacak Torku Konya Selçuk Üniversitesi maçının önemli olduğunu belirten Sunter, "Türkiye Ligi zor bir lig yarın evimizde Konya ekibini ağırlayacağız. Zor bir maç olacak. Konya ekibi koç değişikliğine gitti. Bizim için zor bir maç olacak. 18:30'da oynayacağımız maça Ankara seyircisini bekliyoruz. Maça gelip bizi desteklesinler" şeklinde konuştu. ERCAN ATA - / ANKARA (fotoğraflı) EA(GH)