SPOR Genel Müdürü Mehmet Baykan, Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Kocatepe ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Süleyman Şahin, Gürsu’da ilk kez düzenlenen Uluslararası 1'inci Karakucak Güreşleri'nin heyecanına ortak oldu.
Gürsu İlçe Stadında düzenlenen etkinliğe 200 güreşçi katıldı. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği güreş karşılaşmaları izleyen Spor Genel Müdür Baykan, Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Kocatepe, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Süleyman Şahin ile Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Abdullah Karadağ, güreş heyecanına ortak oldu. Gençlik Spor Kulübü Başkanı dünya şampiyonu Yavuz Yılmaz, uluslararası etkinliğin sonunda dereceye girenlere madalya veren Mehmet Baykan, Kocatepe ile Şahin’e birer plaket verdi.
Gürsu İlçe Spor Müdürlüğü’nde incelemelerde bulunan Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan, ilçede yapılan faaliyetlerle ilgili bilgileri İl Müdürü Şahin ve İlçe Kaymakamı Hamdi Bilge Aktaş’tan aldı. Ayrıca antrenman yapan Badminton takımını izleyen Baykan’a milli takım antrenörü Cengiz Özübir tarafından çalışmalarla ilgili detaylı bilgiler verdi.
BADMİNTON ÇALIŞMASINI İZLEDİ
Badmintonda 2013 yılındaki Akdeniz Oyunları ve İslam Oyunlarına katılan ve şampiyonluklar kazanan milli takımın tamamına yakınının Bursa’dan yetişen sporcular olduğunu belirten Özübir, şu anda da her kategoride çalışmaların aralıksız sürdüğünü ve başarıların devam edeceğini belirtti.
Daha sonra geçen yıl Türkiye’de derece alan voleybol takımı ve tenis takımıyla da sohbet eden Baykan, alınan başarılar ve çalışmaların yoğunluğundan duyduğu memnuniyeti belirterek emeği geçenlere teşekkür etti ve antrenmanlara katılan tüm sporculara eşofman hediye etti.