Mustafa Akın, İstanbul-

Spor A.Ş.'nin yeni genel müdürü İsmail Özbayraktar, Türkiye Spor Yazarları Derneği yönetimi, televizyon, gazete ve haber ajanslarının spor müdürleri ile kahvaltılı sohbet toplantısında bir araya geldi.

Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD)'nin Levent'teki tesislerinde gerçekleştirilen sohbet kahvaltısında, Spor A.Ş. Genel Müdürü İsmail Özbayraktar, spor servislerinin müdürleri ile karşılıklı fikir alış verişinde bulundu.

Özbayraktar, spor müdürlerine hitaben yaptığı açılış konuşmasında, bu tarz organizasyonlar ile daha sık bir araya gelerek, aile ortamı kurmak istediğini belirterek, "yeni görevinden dolayı çok heyecanlı olduğunu ve hep birlikte, sizin de katkılarınızla bu görevi layığıyla yerine getirmeye çalışacağım" şeklinde konuştu.

Spor A.Ş. Genel Müdürü İsmail Özbayraktar düzenlenen kahvaltının ardından yaptığı açıklamasında, amatör ruhlarının olduğunu fakat profesyonel bir yönetim anlayışına da sahip oldukları için güzel işler yapacaklarını ifade ederek, " Öncelikli olarak çok keyifli, biz aile olarak gördüğümüz aile fertleri ile dostlarımızla ve bir kısım kardeşlerimizle birlikte kahvaltı yapma imkanımız oldu TSYD'nin bu güzel tesisinde. Biz kendi heyecanlarımızdan bahsettik sağ olsunlar burada çok tecrübeli ağabeylerimiz var, onların tecrübelerine ihtiyacımız olduğunu kendilerine ilettik. Kendileri de bu manada çok destek olacaklarının sinyalini verdiler. İşte burada hep beraberiz, biz büyük bir aileyiz. Spor A.Ş olarak İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Kadir Topbaş beyin bizlere gösterdiği hedef doğrultusunda inşallah ilerlemeyi düşünüyoruz. Daha önce bir söyleşide söylemiştim amatör bir ruhumuz var ama profesyonel yönetim anlayışımızla inşallah güzel şeyler yapacağız" dedi.

İSMAİL ÖZBAYRAKTAR KİMDİR?

24.03.1974 yılında İstanbul'un Fatih ilçesinde doğan İsmail Özbayraktar, aslen Artvin Arhavi'lidir. İlkokulu İskenderpaşa İlköğretim Okulu'nda, Orta öğrenimini 1985-1992 yılları arasında Özel Fatih Erkek Lisesi'nde tamamladı. 1998 yılında Marmara Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu'ndan mezun odu. İsmail Özbayraktar halen, Yıldız Teknik Üniversitesi'nde Eğitim Yönetimi ve Denetimi konulu yüksek lisans eğitimine devam etmektedir.

1994-2009 yılları arasında Arhavi Yapı Limited Şirketi'nde Şirket Müdürü olarak görev aldı.

Eş zamanlı olarak; 2002-2009 yılları arasında Vakıf Yatırım Anonim Şirketi'nde Denetim Kurulu Üyeliği ve 2004-2009 arasında Fatih Belediye Meclis Üyeliği görevlerini ifa etti.

2009-2010 yılları arasında, TBMM Özel Kalem Müdürü Yardımcılığı görevini yürüttü.

2010 yılında Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkan Müşavirliği unvanını alan Özbayraktar, 20.05.2010 tarihinden itibaren Spor A.Ş Genel Müdürlüğü’ne atandı. İsmail Özbayraktar, evli ve 2 çocuk babasıdır.