Avrupa'da fırtına gibi esen Trabzonspor'a daha önce yıldız transferi sözü veren işadamı Ali Ağaoğlu, bu vaadini yerine getirmeye hazır. SABAH'a özel açıklamalar yapan Ağaoğlu, bordo- mavili kulübün kendisi için çok özel bir yere sahip olduğunu ve yönetimin alınacak isimleri belirlemesini beklediğini söyledi. Eskişehir maçını protokol tribününde izlediği sırada yapılan 'Ağaoğlu bize yıldız al' tezahüratlarına şaşırdığını belirten Ağaoğlu, "Taraftarların isteğine kayıtsız kalamazdım. Taraftarın çağrısı üzerine Başkan'a dönüp, 'İsimleri belirleyin' dedim. Trabzonspor'a olan sevgimi herkes bilir. Sözüm söz. Kulüp yönetimi, teknik heyet kimi isterse alacağım. İsimleri belirlesinler gerisi kolay. Ağaoğlu sözünün eridir" diye konuştu. 
BİR SOL BEK BİR FORVET!
Aynı zamanda Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun akrabası olan Ağaoğlu, "Trabzonspor'un başarılı sonuçlar almasını istiyorum. Bunun için her türlü fedakarlığa hazırım" dedi. Bu arada takıma bir forvet bir de sol bek takviyesi yapmak isteyen Trabzonspor yönetimi, Avrupa'da oyuncu arayışlarını sürdürüyor. 

TRİBÜNDEN ÇAĞRI VAR
Eskişehirspor karşılaşmasını protokol tribününden Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ile birlikte izleyen Ali Ağaoğlu'ndan taraftarlar yıldız transferi istemişti. Ağaoğlu ise "Taraftarı kıramam. Bu takıma iki yıldız alacağım" demişti.