Bursaspor’un Medical Park Antalyaspor ile 1-1 berabere kaldığı maç sonrasında hakem Özgür Yankaya’ya büyük tepki vardı. Teknik Direktör Christoph Daum, “Penaltı değildi. Tüm kameralardan pozisyonu izledik. Hakem nasıl bunu gördü” diye tepkisini dile getirdi.

Daum maçla ilgili olarak, “Baktığımızdan böyle maçı kazanmak için 1 golden fazlasını atmamız gerekiyor. Bunu yapamadık. O yüzden hedefe ulaşmak için daha fazla çalışıp gol pozisyonu üretmeliyiz. İlkyarı iyi bir maç çıkarttık. Gol pozisyonları bulduk. Bunları değerlendiremedik. Kaleci Hakan başarılı kurtarışlar yaptı. Şans bizim yanımızda değildi. Calinle ikinci golü bulabilseydik galip gelebilirdik. Ancak ayağa kalkmak zorundayız. Çarşamba günü kupada önemli bir maçımız var” dedi.

PENALTI DEĞİLDİ

Alman teknik direktör basın mensuplarının sorularına ise şu yanıtları verdi:

“Rakibimiz 1-0 gerideydi. İkinci yarı ofansif oyuncularını alıp baskı kurmaya çalıştı. Biz kontralarla fırsat bulduk. Ama değerlendiremedik. Taraftarlar ın istifa sözleri beni daha fazla motive ediyor. Taraftarların beklentisi gerçekleşmeyince böyle tepki göstermeleri normal. Colin’in şutu gol olsaydı herkes onu kutlardı. Biz penaltı pozisyonu için tüm kameralardaki görüntüleri izledik. Ama penaltıyı göremedik. Hakem bunu nasıl gördü çözemedim. Maç içersinde ikinci yarı oyunu kontrol için orta alana takviye yapmak istedik ama olmadı. Şimdi takım olarak üzerimizdeki bu baskıyı ortadan kaldırmamız gerekiyor. Tribünler Tuncay, Colin,. Daum gitsin diye yönetime baskı yapıyor. Bu da takıma zarar veriyor. 6-0’dan sonra Sivas’ta bu takım yarı finali garantiledi. Bugün 3 puanda alabilirdik. Üç gün içersinde bugüne kadar yapılanların kötü görünmesi bizleri üzüyor. Takım zaman zaman böyle sıkıntılı günler yaşıyor. Hep birlikte bunu üzerimizden atacağız.”

SERDAR AZİZ: OLMAYAN BİR PENALTI

Bursaspor Kaptane Serdar Aziz maçla ilgili olarak, Antalyaspor’a ypozisyon bile vermedik. Gole kadar her şey iyi gidiyordu. Ancak hakem olmayan bir penaltı verdi. Eskişehir’de de böyle kötü penaltı verilince bizlerin kafası karışıyor. Sahada vermdiğimiz emeğin karşılığını maalesef alamıyoruz. Böyle olunca hem bizlerin hem de Türk futbolunun canı yanıyor. Necite olarak iyi bir maç, kötü bir phenaltı kararıyla 2 puan kaybettik. Taraftarımıza bize verdiği destek nedeniyle teşekkür ediyorum. Fernandao’nun pozisyonu penaltı değildi.Hakemin aklı orada kalınca böyle bir karar verdi” dedi.

BEKİR: İYİ OYNADIK

Bursaspor’un orta alanındaki başarılı oyunuyla dikkat toplayan Bekir, “Bugün gerçekten iyi oynadık. Maça iyi başladık. Golü bulduk. Goller kaçırdık. Antalyaspor ikinci yarı rüzgarla birlikte topa sahip oldu. Hakem görmediği bir pozisyonda penaltıya hükmetti. İki puanımız böylece gitti. Avrupa hpedefi yşolunda önemli bir kayıp oldu. Bunu önümüzdeki maçlarda telafi edeceğiz” şeklinde konuştu.

AYBABA’NIN FİKSTÜR İSYANI

Medical Park Antalyaspor Teknik Direktörü Samet Aybaba 21 günde 8 maç oynamalarına isyan etti. Aybaba, “21 günde 8 maç yaptık. Türkiye’nin her bölgesini dolaştık. Otobüsle, uçakla gitmediğimiz yer kalmadı. Oyuncularım, futbol adına çok iyi şeyler yaptılar. Önemli olan iyi oynamak. İyi oynayıp kaybetseniz bile ilerideki maçları kazanma şansınız doğuyor. Oyuncularım ellerinden geleni ortaya koydular. Şimdi önümüzde zorlu bir kupa maçı var. Ara vermeden ona hazırlanacağız” dedi. Bir soru üzerine kupada Bursasporla eşleşme şansınız var sorusuna Aybaba, “Kupada sonuçla bir takımla karşılaşıp finali istiyorsanız elemek zorundasınız” diye cevapladı.

SERKAN BACI: GÜZEL BİR MAÇ OLDU

Medical Park Antalyaspor savunma oyuncusu Serkan Balcı, “Oyun açısından bizim açımızdan güzel oldu. Ancak skor açısında kötü diyebilirim. Bu hafta kupa ve ligde Galatasaray ile iki maçımız var. Buralarda iyi sonuçlar alıp takımı yukarılara taşımamız lazım. Oyun olarak iyi durumda olduğumuzu belirtebilirim” dedi.

SEMİH ŞENTÜRK: BURSASPOR KÖTÜ OYNADI

Oyuna ikinci yarıda dahil olan Semih Şentürk, “İyi oynadığımızı düşünüyorum. Maçı kazanabilirdik. 1 puAN HAYIRLI OLSUN. Yıllarkdır Bursa’ya geliyorum. Böyle kötü bir Bursaspor’u ilk defa gördüm. Sonuçta 1 puan böyle yoğun maç trafiğinde iyidir. Hep birlikte el ele verip takımı üst sıralara çıkartmamız lazım” dedi.

CE-