İbrahim Toraman'a aile mahkemesinden 'kırmızı kart' çıktı. Eski futbolcunun 2014 Ağustos'ta evlendiği avukat Eylem Yıldız, geçtiğimiz günlerde 'şiddet gördüğü' iddiasıylaToraman'a boşanma davası açtı. Yıldız, bununla da yetinmedi. Eylem Yıldız, aile mahkemesine başvurarak koruma talep etti. Mahkeme, İbrahim Toraman'ın 6 ay boyunca eşine ve 1.5 yaşındaki oğluna yaklaşmamasına karar verdi. 


CAN GÜVENLİĞİNDEN ENDİŞE ETTİ 

Eylem Yıldız'ın 'şiddet' gerekçesiyle açtığı boşanma davasının şoke eden detayları da ortaya çıktı. Yıldız'ın avukatı Nazım Zengin, şu yazılı açıklamayı yaptı: "Eylem Yıldız'ın ağır şekilde şiddet gördüğü doğrudur. Müvekkilim, ciddi can güvenliği endişesi içinde olduğundan İstanbul'daki baba evine 1 ay önce dönmüştür. Anlaşmalı boşanmak ve müvekkilimizin Almanya'da yaşamak istediği hususları gerçek değildir.



'BEBEĞİ KUCAĞINDAYKEN DÖVDÜ'

Müvekkilim, eşinden ne kendisi için ne de evladı için maddi destek almamıştır. İbrahim Toraman, müvekkilim hamileyken mal ayrılığına ilişkin bazı evraklar imzalattırmıştır. Eşi tarafından defaten gerçekleşen darp olaylarının yanı sıra İbrahim Toraman'ın evlilik birliğinde kabul edilmesi mümkün olmayan bir şekilde gece hayatı söz konusudur. Defaten gerçekleşen bu darp olaylarında, müvekkilim en son 24 Ocak 2016 tarihinde bebeği kucağında iken eşi, feci şekilde darp ederek bayıltmış ve ambulansla hastaneye kaldırılmıştır." 



Avukat Eylem Yıldız, 24 Ocak'ta yaşadığı darp olayından sonra hastaneye kaldırıldı. Mahkemeye bu fotoğrafları delil olarak sunan Yıldız'ın yüzündeki morluklar ve dudağının patlaması yürek burktu.

EVLADI İÇİN KATLANDI

Eylem Yıldız'ın avukatı yazılı açıklamasında şu ifadeleri kullandı: "Bir anne olan Eylem Yıldız, yaşadığı şiddet sarmalı içinde attığı her adımda öncelikle bebeğinin geleceğini düşünmektedir. Bu kadar uzun bir süre susmasının ve bir kadın olarak katlanılamaz pek çok şeye katlanmasının tek sebebi evladıdır."

Kaynak : Takvim