SPOR Toto Süper Lig'in 32'inci haftasında deplasmanda Çayukur Rizespor ile karşılaşacak olan Sivassporlu futbolcular, takım kaptanı Kadir Bekmezci ile Ziya Erdal'ın organize ettiği moral yemeğinde buluştu.
Süper Lig'in 32'inci haftasında pazar günü saat 13.30'da deplasmanda Çaykur Rizespor ile karşılaşacak olan Sivassporlu futbolcular, moral yemeğinde bir araya geldi. Neşeli bir ortamda geçen yemeğe Ümit Kurt dışında bütün futbolcular katıldı.
Çaykur Rizespor karşılaşması ile ilgili açıklama yapan kaleci Ziya Erdal, "Antrenman sonrası takım halinde güzel bir mekanda öğlen yemeği yedik. Güzel bir yemek oldu. Muhabbet ortamı iyiyidi. Çaykur Rizespor karşılaşması öncesi böyle etkinlikler takıma moral veriyor. İnşallah hafta sonu 3 puan ile dönüp Avrupa'ya gideriz."dedi.
Takım kaptanı Kadir Bekmezci ise, "Arkadaşlara moral yemeği verelim dedik. Takım halinde gelip güzel bir yemek yedik. Hafta sonu Çaykur Rizespor ile çok önemli bir maça çıkacağız. O yüzden morale ihtiyacımız oluyor. Bunun için böyle bir etkinlik düşündük. İnşallah bu hafta da istediğimiz neticeye ulaşırız. Çünkü bizim hedefimiz Avrupa kupalarına gitmek. İnşallah bu karşılaşmayı da kazanırız." dedi.

HY(EA/AÖ) FOTOĞRAF