SİVASSPOR Başkanı Mecnun Otyakmaz, 2-1 yenildikleri Galatasaray maçının hakemi Halis Özkahya'ya 8.4 gibi yüksek bir not verilmesine tepki gösterdi, "Biz demek ki başka bir müsabaka izlemişiz. Keşke 3 puanı baştan verip oynamasaydık" dedi.
3 KIRMIZIDAN SONRA BİRİ DE SARI KARTTAN CEZALI
Deplasmanda Galatasaray ile karşılaşan Sivasspor'da sürekli forma giyen 4 futbolcusunun kart cezalısı durumuna düşmesi, Medical Park Antalyaspor maçı öncesi sıkıntıya neden oldu. Galatasaray karşılaşmasında kırmızı kart gören Da Costa, Cicinho ve Ümit Kurt'un yanı sıra takım kaptanı Kadir Bekmezci, gördüğü sarı kartla cezalı duruma düştü.
"YARIM KADRO KALDIK"
Takımının bu hafta oynayacağı müsabakaya yarım bir kadro ile çıkacağını belirten Kulüp Başkanı Otyakmaz, şunlarısöylmedi:
"Biz İstanbul'a Galatasaray karşısına iyi bir futbol oynamak için gittik. Karşılaşmaya da iyi başladık. Sahada her iki takım adına da güzel şeyler vardı. Fakat faul olan bir pozisyondan kalemizde golü gördük. Sonra kartlar peş peşe gelmeye başladı. Bunun sonunda da rakip haklı bir kırmızı kart görerek eksik kaldı. Bu da hakemin psikolojisini ve dengesini bozdu. Ondan sonrasını konuşmaya gerek yok. Her şey ortada. Biz Sivasspor olarak her zaman güzel futbol oynayarak gündeme gelmek istiyoruz. Antalyaspor karşısında eksiğimiz çok, fakat biz sahaya çıkıp futbolumuzu oynayacağız." HAKEME VERİLEN YÜKSEK NOT
Hakem Halis Özkahya'ya verilen 8.4'lük yüksek notun kendisini şaşırttığını belirten Başkan Otyakmaz, şöyle devam etti:
"Hakem notlarına yanlış verilen penaltıların etkisi olmuyor. Bunu biliyoruz. Fakat gol öncesi oyumcum Aydın Karabulut'a yapılan faulü vermemesi ve oyuncumuz Ümit Kurt'u ikinci sarı karttan yanlış  bir şekilde oyundan atmasına rağmen bu kadar yüksek not alması beni gerçekten çok şaşırttı. Biz demek ki başka karşılaşmayı izledik."   HY(EA/AÖ)