GELECEK hafta deplasmanda Galatasaray'la karşılaşacak olan Sivasspor, teknik direktör Roberto Carlos nezaretinde gerçekleştirdiği antrenmanla karşılaşmanın hazırlıklarına başladı.
Lige verilen milli takım arasından 5 gün izin yapan kırmızı beyazlılar, bugün kulüp tesislerinde toplanarak Galatasaray maçının hazırlıklarına başladı. Son haftalarda aldığı galibiyetlerle dikkatleri üzerine çeken Sivassporlu futbolcular, top kapma çalışmasının ardından açma-germe hareketleri yaptı. Bir süre top sürme çalışması yapan futbolcular, pas çalışmasının ardından yarı sahada çift kale maç yaparak antrenmanı tamamladı. Ülkelerinin milli takımlarında bulunan Rafik Djebbour, Aydın Karabulut, Cihan Özkara ile sakatlığı bulunan Utaka ve hasta olan Aatıf antrenmana katılmadı. Antrenman, 1.5 saat kadar sürdü.
Roberto Carlos, antrenmanın bitiminde, "Galatasaray gibi büyük bir takıma karşı oynayacağız. Güzel bir karşılaşma olacak. Bu maça iyi çalışıp, iyi konsantre olacağız ve iyi bir oyun oynayabileceğimiz büyük bir maç olacak" dedi.
"AATIF, GALATASARAY MAÇINA YETİŞECEK"
Carlos, ligin şu anda 9 golle en çok gol atan futbolcusu olan Aatıf'ın rahatsızlığı ile ilgili yöneltilen soru üzerine, "Galatasaray maçına kadar epey zamanımız var. Birçok antrenman yapacağız. Aatıf şu anda doktorumuz gözetiminde dinleniyor. Fakat maça yetişecek" diye konuştu. Carlos, Sivasspor'un son haftalarda aldığı galibiyetlerle ilgili olarak da şunları söyledi:
"Oyuncu arkadaşlarımız iyi şeyler yapıyorlar. Takımımız iyi bir durumda. Arkadaşlarımızı bu konuda tebrik etmemiz ve teşekkür etmemiz gerekiyor. Puanlar alarak devam etmeye çalışacağız. Galatasaray maçında da aynı mantıkla devam edeceğiz. Umarız yükselişimiz devam edecektir."