SİVASSPOR teknik sorumlusu Roberto Carlos, "Galatasaray maçında üstün oynadık ama hakemin verdiği kararlara şaşırdık" dedi.
Sivasspor, cuma günü kendi evinde oynayacağı Medical Park Antalyaspor maçının hazırlıklarını başladı. Antrenmana izinli olan kaleci Korcan ile uçağını kaçırdığı için dönemeyen Aydın'ın dışında Grosicki ve Timur katılmadı. Yaklaşık 1.5 saat süren çalışmanın sonunda Carlos, futbolcularla birlikte şut çalışması yaptı.
Antrenmanın bitiminde 2-1 mağlup oldukları Galatasaray maçı ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Roberto Carlos, şunları söyledi:
"Dünya çapında izlenebilecek bir karşılaşma. Maçı herkes izledi. Ben öncelikle kendi takımımın oynadığı oyunlya ilgili konuşmak isterim. Gerçekten çok iyi şeyler yaptık. Üstün oynadık. Galibiyet alacak şekilde oynadık. Hakemin verdiği kararlar ile ilgili de açıkçası, bunu daha yetkili mercilere bırakmak gerekir. Merkez Hakem Komitesi ve federasyon gibi onlar da karşılaşmayı izlediler. Gereken kararları verebilirler."
Cuma günü oynayacakları Medical Park Antalyaspor karşılaşmasını da değerlendiren Roberto Carlos, cezalı oyuncuların çok olmasından şikayet etmeyeceklerini vurgularken de şöyle konuştu:
"Bu karşılaşmaya elimizdeki futbolculardan en iyi onbiri seçerek çıkacağız ve galibiyet almak için savaşacağız. Antalyaspor iyi bir rakip, dün bir mağlubiyet aldılar. Buraya da savaşmak için gelecekler. Bunun bilincinde olacağız. Karşılaşmayı kazanmaya bakacağız."
GROSİCKİ İÇİN NOTER TESPİTİ
Öte yandan Sivasspor antrenmanına bugün Kamil Grosicki için noter davet edildi. Yabancı sınırlamasının ardından forma şansı bulamayan Kamil Grosicki'nin bu nedenle disiplinsiz davranışlarda bulunarak zaman zaman da antrenmanlara katılmadığı tespit edildi. Antrenmana gelen noter, Grosicki'nin çalışmaya izinsiz olarak katılmadığı hakkında tutanak tuttu. Bu doğrultuda kulübün ceza vereceği belirtildi.
Roberto Carlos'da, "Kamil ile konuşup onun için en iyi karar ne ise onu vereceğiz." dedi. Korcan'ın izinli olduğunu belirten Carlos, bu arada Aydın'ın da uçağı kaçırmasına karşın tedbirli davranmadığı için kendisini uyaracağını sözledi.