SİVASSPOR, ligin 33'üncü haftasında Akhisar Belediyespor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını kulüp tesislerinde gerçekleştirdiği antrenmanla sürdürdü.
Pazar akşamı sahasında Akhisar Belediyespor ile karşılaşacak olan Sivasspor, teknik direktör Roberto Carlos nezaretinde hazırlıklarını sürdürdü. Top kapma çalışması ile antrenmana başlayan kırmızı beyazlılar daha sonra pas çalıştı. Yaklaşık 1.5 saat süren antrenman yarı sahada çift kale maç ile sona erdi. Sakatlığı nedeniyle antrenmana katılmayan kaleci Korcan Çelikay fizyoterapist eşliğinde salonda çalıştı.
ŞAMPİYON GÜREŞÇİ ZİYARET ETTİ
Geçtiğimiz Mart ayında Finlandiya'da yapılan Avrupa Güreş Şampiyonası'nda serbest stil 125 kiloda altın madalya kazanan Taha Akgül (24) antrenmanı ziyaret etti. Teknik direktör Carlos ile bir süre sohbet eden Akgül, Carlos'un hayranı olduğunu belirterek Sivasspor'a başarılar diledi. Carlos, 3 kez üst üste Avrupa Şampiyonu olan Akgül'e fizik olarak iri olduğunu söyledikten sonra 'Şaka bile yapmaya gelmez' diyerek çevresindekileri güldürdü. Sivas'ın güreşte şampiyon çıkardığını ve futbolda da şampiyonluk beklentilerinin olduğunun ifade edilmesi üzerine Carlos, "Umarız en kısa zamanda karşılarız bu beklentileri. Şu an için takımımız iyi gidiyor. Sivas'ı da şehri de çok güzel bir şekilde her yerde temsil ediyoruz. Zaten Türkiye spor anlamında çok güzel başarılar çıkarıyor. Kardeşimizin de yapmış olduğu başarılar gibi. Futbol takımı da gerçekten çok iyi. Futbolda gereken başarıyı şu ana kadar tam anlamıyla göstermemiş olsa da bir gelişim içerisinde. Futbol haricinde diğer branşlarda da böyle kardeşlerimiz Türkiye'yi çok iyi temsil ediyor. Çok güzel başarılar gösteriliyor, önemli olan bu." dedi. Carlos daha sonra ise antrenmanı ziyaret eden İstiklal İlkokulu 1-D sınıfı öğrencileri ile fotoğraf çektirdi. Carlos, minik öğrencilerin formalarını imzaladı.

GC(EA/AÖ) FOTOĞRAF