MEDİCAL Park Antalyaspor Teknik Direktörü Samet Aybaba, Sivasspor'un kadro eksiklerinden iyi yaranlandıklarını belirterek, "Girdiğimiz pozisyonları değerlendirince istediğimiz sonucu aldık" dedi.
Antalyaspor'un 3-0 kazandığı karşılaşma sonrasında değerlendirmelerde bulunan Sivasspor Yardımcı Antrenörü Cesar Domingo, rakibin daha iyi oynadığını belirterek, "Sivasspor şu an iyi bir dönem yaşıyor. Bugün asıl futbolumuzu ortaya koyamadık. Rakibimizin iyi oynadı, ama buna karşılık veremedik" dedi.
Takımda 5 önemli eksik bulunmasını sorun etmediklerini belirten Domingo, "Cezalılar ile ilgili bir durum söz konusu değil. Rakibimiz gerçekten güzel bir oyun oynadı ve kazandı" diye konuştu.
Medical Park Antalyaspor Teknik Direktörü Samet Aybaba ise Sivasspor'un Galatasaray maçından dolayı savunma kurgusunda yaşadığı problemleri iyi değerlendirdiklerini belirterek, "Rakibimizin genel savunma kurgusunda bir önceki oynadığı maç sıkıntı yaşamasına neden oldu. Biz bunu biliyorduk. Bu yüzden önce oyunu karşılayalım ve savunma zaaflarında kontra atak ile gole gidelim dedik. İkinci yarı istediğimiz gibi oldu. Girdiğimiz pozisyonları gole çevirince rahatladık ve istediğimiz sonucu aldık. Oyuncularımız galibiyeti nasıl elde edeceklerini gösterdi. Sivasspor geçen hafta yaşadığı zaafiyetin sıkıntılarını yaşadı. Onlara da başarılar diliyorum" dedi.
Sivasspor kalecisi Korcan Çelikay, net bir skor ile yenildiklerini belirterek, "Evimizde kaybetmek kötü oldu. 3 puanı onlar aldı. Bize yakışmayan bir skor oldu. Umarım bunu önümüzdeki maçlarda telafi ederiz" dedi.
Cihan Yılmaz ise üzgün olduklarını, kendi evlerinde bir kaza yaşadıklarını belirterek, "Biz güçlü bir takımız ve önümüzdeki maçlarda tekrar kendimizi göstereceğiz" diye konuştu. Antalyasporlu Musa Nizam, 2 haftadır kazanamadıklarını belirterek, "Bu hafta çıkış hedefliyorduk ve bunu net bir skor ile elde ettik. Bu galibiyeti Mehmet Sedef'e armağan ediyoruz" dedi.
Emre Güngör de Konya ve Fenerbahçe maçlarında alınan mağlubiyetlerin ardından Sivasspor'un iyi bir takım olduğunu bilerek geldiklerini ve maça iyi konsantre olduklarını belirterek, "Bugün galip gelmemiz gerekiyordu ve başardık. Çok iyi oynadık ve 90 dakika boyunca sahanın hakimiydik. Böyle devam ederek istediğimiz yerlere gelmek istiyoruz" dedi.

GC (EA/RT)