ZİRAAT Türkiye Kupası 5'inci turunda perşembe günü Nazilli Belediyespor ile karşılaşacak olan Sivasspor, kulüp tesislerinde yaptığı antrenmanla karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürdü.
Spor Toto 2'inci Lig Kırmızı Grup takımlarından Nazilli Belediyespor'u ağırlayacak olan Sivasspor, teknik direktör Roberto Carlos nezaretinde çalıştı. Top kapma çalışması ile başlayan antrenman pas çalışması ile devam etti. Antrenman yarı sahada çift kale maç ile sona erdi.
Yaklaşık 1.5 saat süren antrenmanda futbolcuların neşeli oldukları gözlemlendi. Antrenmana sakatlıkları bulunan Ziya Erdal, John Utaka, Aydın Karabulut ve Manuel Da Costa katılmadı.
Çaykur Rizespor karşısında aldıkları 3-1'lik galibiyette büyük etken olan Burhan Eşer, kupa maçıyla ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi:
"Nazilli Belediyespor, geçen turda Gençlerbirliği gibi bir lig takımına eledi. O yüzden maçı ciddiye alıyoruz. Şu an çalışmalara başladık. Ortam güzel, her şey iyi şu an için. Bu maçı da kazanıp gruplara kalmak istiyoruz. Bazı takımlar elenmişken kupadan bu yıl kupayı Sivas'a getirmek istiyoruz. Hem ligde Avrupa kupalarına gitmek, Hem de Türkiye Kupası'nı almak istiyoruz."
Takım kaptanı Kadir Bekmezci ise Nazilli Belediyespor'u tanımadıklarını belirtti, "Ama biz sahamızda rakip kim olursa olsun kazanmak istiyoruz. Bu sene kupayı Sivas'a getirmek istiyoruz. İnşallah bu hedefimize ulaşırız" dedi.