SİVASSPOR Yardımcı Antrenörü Cesar Domingo Lopez, 3 puan aldıkları için mutlu olduklarını belirterek, "Rakibimizden daha üstün bir oyun oynadık, üstünlüğümüzü gösterdik ve galip geldik" dedi.
Spor Toto Süper Lig'in 9'uncu haftasında 2-0 galip geldikleri Kayseri Erciyesspor maçı sonrasında değerlendirmelerde bulunan Sivasspor Yardımcı Antrenörü Cesar Domingo Lopez, karşılaşmanın zorlu geçtiğini belirterek, "Güçlü bir ekibe karşı iyi mücadele etmemiz gerekiyordu. Bu mücadeleyi de gösterdik. Rakibimizden daha üstün bir oyun oynadık, üstünlüğümüzü gösterdik ve galip geldik" dedi.
Sivassporlu Ziya Erdal ise iyi futbol oynadıklarını ve kazandıkları için mutlu olduklarını ifade etti. Takım kaptanı Kadir Bekmezci de güzel futbol oynayarak maçı kazandıklarını ve hedeflerine ulaşmak için bu şekilde oynamaya devam etmeleri gerektiğini belirtti.
Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Fuat Çapa da, "Önceki haftalarda Sivasspor'un çok riskli oynayan, defansın arkasında alan bırakan bir anlayışı vardı, bunu değerlendirmek için çalışamalarımızı yaptık. Golün erken gelmesi planlarımızı bozdu. Rakibin de tam istediği düzeye geldi. Biz daha fazla risk almak ve alan bırakmak zorunda kaldık. Bunu da Sivasspor çok iyi değerlendirdi" diye konuştu.
İkinci yarı ilk yarıya göre daha iyi bir futbol sergilediklerini belirten Teknik Direktör Çapa, Vleminckx'in kırmızı kart gördüğü pozisyonla ilgili, "Sivassporlu defans oyuncusu Navratil'in dirsek attığını gördüm. Nefes almakta zorluk çekti, sahaya girerken sakin olması gerektiğini aynı şekilde tepki vermemesi gerektiğini söyledim. Ama neden kırmızı kart gördüğünü bilmiyorum" dedi.
Kayseri Erciyessporlu oyuncular Numan Çürüksu ve Emre Öztürk ise kazanacak kadar iyi mücadele edemediklerini ifade ettiler.

GC (EA/RT)