SİVASSPORLU futbolcularla eşleri ve çocukları, takım kaptanı Kadir Bekmezci'nin 4 yaşına giren kızı Kayra Nur'un doğum günü partisinde bir araya geldi.
Sivas'ta bir lokantada gerçekleşen partiye Sivassporlu futbolcular, tam kadro katıldı. Yemekten sonra futbolcular, sahneye çıkarak halay çekti. Daha sonra Kayra Nur'un pastası birlikte kesildi. Kadir Bekmezci, bu türlü toplantıların kendileri için önemli olduğunu belirtirken şöyle dedi:
"Takımın hepsini bir arada görmek çok güzel. Sağolsun arkadaşlarımın hepsi geldi. Çok güzel bir akşam oldu. Bizim bu hafta oynayacağımız karşılaşma için birbirimize kenetlenmek açısından da iyi oldu. Çünkü son haftalarda takım olarak kötü bir gidişimiz var. Bir an önce bunlardan kurtulup önümüzdeki karşılaşmaları kazanmak istiyoruz. Kayseri Erciyesspor karşılaşmasından galip gelerek tekrar çıkışa geçmek istiyoruz."
Bir araya gelmelerinin önemine değinen Kadir Bekmezci, "Futbolcular olarak buluşup yemek yiyorduk. Ama bugün ilk kez eşlerimiz de geldi. Hem moral kazandık, hem de birbirimizi daha iyi tanıdık. Bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyorum" diye konuştu.

GC(EA/AÖ) FOTOĞRAF