SİVASSPOR yardımcı antrenörü Cesar Domingo Lopez, zor bir karşılaşmadan haklı bir galibiyet aldıklarını belirtti. Lopez, iyi bir maç çıkardıklarını belirterek, "Zorlu bir karşılaşmaydı ama adaletli ve haklı bir galibiyet aldık. Çünkü karşılaşma boyunca üstün olan taraf bizdik." dedi.
Sivassporlu Adem Koçak, galibiyetten dolayı mutlu olduklarını söyledi, "Senenin son karşılaşmasında galibiyetle ayrılmak istiyorduk. Oyuna iyi başladık iyi mücadele ettik. Çok pozisyon vermeden net bir galibiyet aldık. 3 puan alarak üst sıralardan kopmak istemiyorduk. Bunu başardığımız için mutluyuz. Tatil döneminde iyi bir şekilde dinlenip ikinci yarıda devam etmek istiyoruz. 3-4 haftadır eksik kadro nedeni ile istediğimiz sonuçları alamıyorduk ama bugün takım halinde iyi mücadele ettik. Üst sıralardan kopmamak için önemli bir karşılaşmaydı. Sivas'ta olmaktan oldukça mutluyum. Hocamın takdirine layık olmak için daha iyi şeyler yapacağım" diye konuştu.
Kaleci Korcan Çelikay ise geçen hafta istemedikleri bir sonuç aldıklarını hatırlattı, "Ligin ilk yarısını 3 puanla kapatıp 29 puanla üst sırada bitirdik" dedi.
KAFKAS: "AKPALA'NIN TENDONUNDAN SAKATLIĞI KÖTÜ OLDU"
Kardemir Karabükspor teknik direktörü Tolunay Kafkas ise Sivasspor'un iyi bir ekip olduğunu söyledi, "Mağlubiyetten çok maçın son anlarında tendonundan sakatlanan Akpala'ya üzüldüm. Maça da çok hızlı başladılar. Golü de erken buldular. 2 tane yemememiz gereken duran toptan gol yedik. Genç bir takımız. Sivasspor hızlı oyunculardan kurulu bir ekip. Bu oyuncularıyla oyunu forse etti. Sivasspor'a bundan sonraki karşılaşmalarında başarılar diliyorum" diye konuştu.
Kardemir Karabüksporlu Ahmet İlhan ve Erkan Kaş ise maça kötü başlayıp erken gol yediklerini söyledi, "İlk yarı sonunda bulduğumuz gol galibiyet için bizi heveslendirdi. İkinci yarıda daha etkiliydik. Kaçırdığımız fırsatları atsak maç farklı sonuçlanabilirdi. Kırılma anlarında aradığımız golleri bulamadık" dedi.