SİVASSPOR teknik direktörü Roberto Carlos, üst üste gelen kötü sonuçları unutturacaklarını belirtti, "Şimdi toparlanma ve galibiyetlere dönme zamanı" dedi.
Pazar günü evinde oynadığı Sanica Boru Elazığspor maçından 3-1 mağlup ayrılan Sivasspor, deplasmanda karşılaşacağı Gençlerbirliği müsabakasının hazırlıklarına başladı. Kulüp tesislerinde gerçekleşen antrenmana 6 eksikle çıkan kırmızı beyazlılar, çalışmalarına top kapma çalışması ile başladı. Pas çalışmasından sonra Sanica Boru Elazığspor maçının ilk 11'inde forma giyen futbolcular antrenmandan ayrıldı. Diğer oyuncular ise yarı sahada çift kale maç ile çalışmayı tamamladı. Antrenmana ülkelerinin milli takımlarında bulunan Aatıf, Cihan, Ümit ile izinli olan Cicinho, Aydın ve kaleci Mahmut katılmadı.
"YEDİĞİMİZDEN FAZLASINI ATACAĞIZ"
Antrenman sonrasın basın mensuplarına açıklamalarda bulanan Roberto Carlos, takımının 2 haftadır kaybetmesiyle ilgili olarak şunları söyledi:
"Buna biraz psikolojik etkenler sebep oluyor. Çünkü 4'üncü sıraya gelmemiz arkadaşlarımızın kafasında, iyi olduğumuzun ve bunun yeterli olduğunun düşüncesini oluşturabiliyor. Ama biz onlara göstermeliyiz ki bizim yerimiz 4'üncülük değil bunun daha da yukarısı."
Carlos, kaleci Korcan'ın hazır durumdayken yerine Mahmut'un oynatılmasıyla ilgili soru üzerine, "Benim almış olduğum bir karar", Sivasspor'un son 2 haftada 9 yol yemesiyle konusunda da, "Yediğimizden daha fazlasını atmaya çalışacağız" dedi.
cevabını verdi
"GALİBİYETLE DÖNME ZAMANIMIZ"
Carlos, Gençlerbirliği ile yapacakları maçın önemli olduğunu vurgularken de şöyle konuştu:
"Milli takımda olan arkadaşlarımız var. Antrenmanlarımızda da biraz daha belki tempoyu düşüreceğiz. Ama arzu ve istek daha fazla olacak. İyi bir şekilde hazırlanıp hafta sonu herkesi memnun edecek bir sonuç alacağız. Mağlubiyetlerden ötürü herkesin kafasında Sivasspor'la ilgili bir endişe oluştu ama 4'üncü olduğumuzu, hiç kimse unutmasın."

GC(EA/AÖ) FOTOĞRAF