SİVASSPOR, yeni sezon hazırlıklarını kulüp tesislerinde gerçekleştirdiği antrenmanla sürdürdü. Kırmızı beyazlılar Nijeryalı golcü Macauley Chrisantus'u renklerine bağladı.

Teknik Direktör Roberto Carlos nezaretinde gerçekleşen antrenman top kapma çalışması ile başladı. Ardından açma-germe hareketleri yapan kırmız-beyazlılar, istasyon çalışması ile antrenmana devam etti. Teknik Direktör Carlos'un futbolcuların arasında yer aldığı antrenmanı bir grup taraftar izledi. Antrenman öncesinde basın mensuplarının transferlerle ilgili sorularını yanıtlayan Carlos, "Aramıza, takımımıza faydalı olacak arkadaşlar katılıyor. Hepsine hoşgeldin diyoruz. Takımımızın kalitesini artıracaklar" dedi.

Takımın başarılı oyuncusu Manuel Da Costa'ya transfer teklifleri gelmesiyle ilgili Carlos, "Ben Da Costa'yı bırakmak istemem hiç bir zaman. Ama Da Costa kalitesindeki bir oyuncu tabi ki normal bir şekilde teklifler alacaktır" dedi. Carlos, Sivasspor'un Kasımpaşa'da forma giyen Yalçın Ayhan'la görüştüğü iddialarıyla ilgili de, "Yönetimimiz ilgileniyor, bize bir şey söylemek düşmez. Ne zaman gelişme olursa o zaman konuşuruz. Tabi şunları söylebilirim Yalçın adına. Gerçekten çok iyi bir oyuncu. Çok iyi bir kaptan, saha içinde çok iyi bir lider. Eğer gelirsede tabi memnun oluruz" diye konuştu.

NİJERYALI FORVETLE 3 YILLIK SÖZLEŞME

Bu arada Sivasspor, geçtiğimiz sezon İspanya 2'nci lig takımlarından Las Pasmas'ta forma giyen Macauley Chrisantus ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. 23 yaşındaki Nijeryalı oyuncu bugün takımla birlikte antrenmana çıktı. Nijeryalı oyuncunun geçtiğimiz sezon oynadığı 28 karşılaşmada 9 gol atıp 2 de asist yaptığı öğrenildi.

FOTOĞRAFLI