SİVASSPOR yardımcı antrenörü Cesar Domingo Lopez, 2-1 gaip geldikleri maçı değerlendririrken, "Grupta iddialı olmak için önemli bir maç kazandık. 3 puanı aldığımız için mutluyuz. Gruplarda varlığımızı tekrar göstermemiz gerekiyordu. orlu bir karşılaşmaydı ama hak ettiğimiz bir galibiyet aldığımız için mutluyuz" dedi.
Sivassporlu Ziya Erdal ise, "Akhisar Belediyespor ligde bize ters geliyordu. Hem şanssızlığımızı kırdık hem de gruptka ilk galibiyetimizi aldık. İlk 2 maç şanssız geçti ama bundan sonraki maçları da kazanıp gruptan çıkmak istiyoruz" diye konuştu.
Sivasspor’un devre arası kadrosuna kattığı Ahmet Şahbaz ise ilk maçına çıktığı için heyecanlı olduğunu, sahada galip geldikleri için mutlu olduklarını, ligde oynayacakları Kayserispor maçını kazanmak istediklerini dile getirdi. 
"3 MAÇI KAZANMAK İSTİYORUZ"
Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu’nun gribal enfeksiyon yüzünden gelememesi üzerine Akhisar Belediyespor'un başında sahaya çıkan yardımcı antrenör Yıldırım Uran, "Kupa maçı olmasına rağman her iki takım bir lig mücadelesi gibi oynadığı için kutluyorum. Sivassporu da kazandığı için tebrik ediyorum. Grup lideri olarak gelip öyle dönmek istemiştik ama olmadı. Ama bu mağlubiyet bizi hedefimizden şaşırtmıyor. Önümüzdeki 3 maçı da kazanmak istiyoruz" dedi.
Akhisar Belediyesporlu Bilal Kısa, Sivas’a grupta lider olarak geldiklerini, haftada 3 maç oynadıklarını ve yoğun bir maç dönemi geçirdiklerini belirtti, "Eskişehirspor ve Bursaspor maçındaki sonuçları almak istedik ama olmadı. Rakip son dakikada golü bularak maçı kazandı" diye konuştu.
Sertan Vardar ise takımın gribal enfeksiyon nedeni ile etkilendiğini ve bu nedenle değişik oyuncularla sahaya çıktıklarını, maçta ellerinden geleni yaptıklarını, hedeflerinde bir şaşma olmadığını dile getirdi.

HY(EA/AÖ)