Cemal EKENTOK/BURSA ()- BURSASPOR Başkanı Recep Bölükbaşı’nın Sinan Bolat ve Samsunspor’un orta alanında görev yapan Umar’ın menajeriyle yaptıkları görüşmelerin olumlu geçtiği belirtildi.
Bonservisi Porto’da olan ve geçtiğimiz sezon Kayserispor’da ikinci yarı forma giyen Sinan Bolat’ın yine kiralık olarak kadroya dahil edileceği, Samsunspor’un orta sahasında görev yapan Nijeryalı Amini Umar ile aralarında sorun olmadığı vurgulandı.
FREY, CİVELLİ VE TAİWO İÇİN SATIŞ YETKİSİ
Görev dağılımının henüz netleşmediği Bursaspor’da transfer çalışmaları Başkan Recep Bölükbaşı tarafından yürütüldüğü belirtildi. Yeni sezonda düşünülmeyen isimler arasında yer alan Frey, Civelli ve Taiwo’nun satılması için menajerleri Marco Kırdemir’e yetki verildiği belirtildi.
BELLUCHİ’YE TALİP VAR
Bu arada başkan Recep Bölükbaşı ile görüşen menajer Marco Kırdemir, görüşme sonrası yaptığı kısa açıklamada yeşil beyazlıların orta alanında görev yapan Arjantinli Belluschi’yi Katar veya Suudi Arabistan takımlarına götürebileceğini belirtti. Bu konuda son kararı Bursaspor yönetimi verecek.

CE(FK/AÖ) FOTOĞRAF