MEDİCAL Park Antalyaspor Teknik Direktörü Samet, Aybaba kupayı rafa kaldırdıklarını belirterek, "Her yönüyle Gaziantep'e kilitleneceğiz" dedi.
Antalyaspor'da lig ve kupada peş peşe alınan galibiyetler camiada büyük sevinç yarattı. Taraftarından teknik adamına, yöneticisinden futbolcusuna kadar herkes, yapılan takviye transferlerle alınan sonuçları konuşuyor.
Teknik Direktör Samet Aybaba, sıkıntılı günlerin geride kaldığını, Antalyaspor'un her geçen gün daha iyiye gittiğine dikkat çekti. Aybaba, “Kupayı şimdilik rafa kaldırdık. Çünkü önümüzde Gaziantep ile ligde oynayacağımız çok önemli maçımız var. Bu maça yoğunlaşacağız" dedi.
DENGE VE SKOR DEĞİŞTİ
Aybaba, Tokat galibiyetini değerlendirirken de şöyle dedi:
“Karşılaşmadan galibiyetle ayrıldığımız için mutluyum. Bu maçların en büyük özelliği, Anadolu'daki şehirlere gidiyoruz, içimizden çıkmış güzel insanlarla tanışıyoruz. Bize çok ilgi gösteriyorlar. Bu birinci bölüm çok keyifli. İkinci bölüm, böyle yerlere gittiğimizde oyuncularımız maalesef oyuna hiç konsantre olamıyor, rakibi küçümsüyor. Bu, onlar için doğal bir şey ama hep sıkıntılı maçları biz böyle şehirlerde yaşadık. İkinci devre kaliteli oyuncularımız sahaya girince oyunun dengesi de değişti, skor da." (FOTOĞRAFLI)