Tekvandoda Dünya, Olimpiyat ve Avrupa şampiyonu olan sporcumuz Servet Tazegül, kendi gibi Alman milli takımında yer alan Melda Akçan ile nikahlandı.

Milli sporcumuz Servet Tazegül, kendi gibi tekvando Alman Milli takımında birçok şampiyonluklar kazanan Melda Akçan ile bugün nikah kıydı. Nikah töreninde Servet ve Melda'nın yakınlarının yanı sıra Türkiye Tekvando Federasyonu Başkanı Doç. Dr.Metin Şahin, Tekvando Milli Takım Teknik Direktörü Ali Şahin, Milli takım arkadaşları ile davetliler hazır bulundu.

Servet ve Melda, Müseum Tucherschloss Hirschvogel adlı nikah salonuna kendi kullandıkları araçla geldiler. Melda'nın şahitliğini arkadaşı Helana Fromm yaparken, Servet Tazgegül'ün şahitliğini Melda ve Servet'i yetiştiren Tekvando hocası Nurettin Yılmaz'ın oğlu Aykut Yılmaz yaptı.

Genç çiftin düğünleri Fürth kentinde bin davetlinin katılımı ile yapılacak

Servet ile Melda bilindiği gibi daha çocuk yaşlarda Nürnberg'de Nurettin Yılmaz'a ait Leopard Tekvando kulübünde birlikte çalışmışlar, daha sonra Servet Türk Tekvando Milli takımına, Melda ise Alman Tekvando Milli takımında yer aldılar.

TANER TÜZÜN - NÜRNBERG /

tt(gh)