GAZİANTEPSPOR Teknik Direktörlüğü'ne getirilen Sergen Yalçın, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı  Asım Güzelbey'i makamında ziyaret etti.
Kapıda bandoyla karşılanan Sergen Yalçın ve ekibi, daha sonra Başkan Güzelbey'in makamına geçti. Sergen'in gelişi ile Gaziantepspor'un iyi bir çıkış süreci yakaladığını ifade eden Güzelbey, Sergen'in başarılı olması için Gaziantepspor'un iyi bir fırsat olduğunu söyledi. Gaziantepspor'un menfaatleri gereği hareket edeceklerini belirten Güzelbey, "Sergen Yalçın Türk futboluna mal olmuş önemli isimlerden birisi. Umarım futbolculuk dönemindeki başarısını teknik direktörlük dönemi ile Gaziantepspor'da yaşar. O'nun başarılı olması Gaziantepspor'un başarılı olması demektir" dedi.
Uzun zamandan bu yana Başkan Güzelbey'e ziyarette bulunmak istediğini ifade eden Sergen Yalçın ise "Başkanımı daha önce ziyaret etmek istiyordum. Ancak bugüne nasip oldu. İnşallah bundan sonra kent ile birlikte güzel günlere imza atarız. Gaziantepspor'u hak ettiği yerlere taşımak için el birliği ile hareket etmek istiyoruz. Başkanım bizi kabul ettiği için kendisine ayrıca teşekkür ediyorum" diye konuştu.
Ziyaret sonrası Sergen Yalçın'a Gaziantep'in kültür ve yöresel yaşamını anlatan bir kitap seti hediye eden Güzelbey, Sergen ve ekibine başarılar diledi. Ziyarette Sergen Yalçın'ın yanı sıra; kaleci antrenörü Murat Şahin ile Genel Menajer Erhan Yüksek de yer aldı.