Uğur DEMİRKIRDI, İstanbul- Gaziantepspor'da Sergen Yalçın depremi yaşanıyor.

Gece apar-topar İstanbul'a dönen ve inzivaya çekilen Sergen Yalçın sessizliğini koruyor.

muhabiri telefonla ulaşmaya çalıştığı Sergen Yalçın'ın şu an konuşmak istemediğini öğrenirken, asistanı ise çok fazla bilgiye sahip olmadığını ve gelişmelerden bahsedemeyeceğini söyledi.

Antalya'da kampta olan Gaziantepspor'u bırakarak evine gelen Sergen Yalçın için 2 formülden bahsediliyor. Birincisi; 26 Ocak'taki kongreyi beklediği ve İbrahim Kızıl'ın yeniden başkan seçilmesi durumunda göreve devam edeceği belirtilirken, Sergen daha önce de başkanlık seçimi süreci başladığında "Kızıl varsa varım" demişti.

İkinci ihtimal ise Kayserispor ile görüştüğü ve anlaşma sağlanırsa bu takıma gitme olasılığı... Öte yandan antrenörlük belgesi olmadığı için Sportif Direktörlük yapan Sergen Yalçın gece İstanbul'a dönünce takımı yardımcı antrenör Tamer Tuna çalıştırdı. Dün "Sergen hoca yoksa biz de yokuz ve antrenmana çıkmayacağız" diyen futbolcular bu sabah antrenmana çıkarken, Gaziantepspor kampı erken bitirerek Gaziantep'e dönme kararı aldı. KIZIL'IN YENİDEN BAŞKANLIĞI KESİN 26 Ocak'ta genel kurula gidecek olan Gaziantepspor'da Başkan İbrahim Kızıl ise yeniden adaylığını açıkladı ve kazanmasına kesin gözüyle bakılıyor. Yine de muhalefetin çalışmalarına karşı önlemlerini alan Kızıl ailesi, şimdilik Sergen sorunu ile uğraşmıyor ve bu konuda sır vermiyor. PARALAR ÖDENDİ Mİ ? Bu arada uzun zamandır para alamadıkları için huzursuz oldukları bilinen futbolcular umutlarını Sergen Yalçın'a bağlamıştı. Sergen de yönetim ile yaptığı her görüşmede futbolcuların haklarının bir an önce ödenmesini istemişti. Başkan İbrahim Kızıl'dan ödemeler konusunda söz alan Sergen Yalçın'ın takımı son haftalarda büyük bir çıkış yapmış ve küme düşme hattından uzaklaşmıştı. Yönetimin kaynak bulduğu ve ücretlerin büyük bir bölümünü ödediği öğrenilirken, Sergen'e güven duyan oyuncuların da gelişmeleri merakla beklediği ifade edildi. UD (UD)