Recai GÜLER/ BURSA, () - BURSASPOR ve A Milli futbol takımın başarılı savunma oyuncusu Serdar Aziz, Tuğçe Türk ile evlendi. 
Bursaspor ve A Milli futbol takımın başarılı futbolcusu Serdar Aziz, Tuğçe Türk ile evlendi. 400 davetlinin katıldığı düğün töreni Hilton Bursa Otel'de gerçekleştirildi. Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bursaspor Kulübü Başkanı Recep Bölükbaşı, yöneticiler, teknik direktör Ertuğrul Sağlam, Raşit Çetiner, futbolculardan İbrahim Öztürk, Ömer Erdoğan, Tuncay Şanlı ve Sercan Yıldırım bu mutlu gününde Serdar Aziz'i yalnız bırakmadı. 
BALAYI ANTALYA'DA 
Nikahını Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe'nin kıydığı törende, şahitlikleri Bursaspor eski başkanlarından Kadri Şankaya ve Eskişehirspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam yaptı. Gecenin açılış dansını gerçekleştiren Tuğçe-Serdar Aziz çifti, sevinç ve heyecanı bir arada yaşadı. Özel geceye katılan çok sayıda davetli topluluğu Türk ve Aziz ailelerini tebrik ederken Tuğçe-Serdar Aziz çifte 'Sevgi ve mutluluk sizinle olsun' dileklerinde bulundu. Genç çiftin balayı için Antalya'ya gidecekleri öğrenildi.

RG (FK/RT) (FOTOĞRAFLI)