BURSASPOR Teknik Direktörü Şenol Güneş ve kaptan İbrahim Öztürk, Atatürk Stadı'nda düzenlenen basın toplantısında, UEFA Avrupa Ligi 2'nci Ön Eleme turunda yarın oynanacak Chikhura Sachkhere maçını değerlendirdi. Güneş maçla ilgili şunları söyledi:

"2014-15 sezonuna başlarken ilk resmi maçımızı oynayacağız. Taraftarımızın önünde güzel bir maç oynayıp iyi bir skorla ayrılmak istiyoruz. Rakibimiz bize göre avantajlı. Son iki maçını kazandı. İyi kapanan, takım oyununu iyi oynayan bir takım. İyi oyuncuları var. Bu güvenle buraya geldiler. Biz de oyuncularımızın performansını göreceğiz hem de iyi bir sonuçla moral kazanmış olacağız. Rakibin de bizim de avantajlı tarafımız var. Oyuncularımızla konuştuk. Yarın da bunu sahada gösterip iyi bir skorla ayrılmak istiyoruz."

İBRAHİM ÖZTÜRK: İŞİ BURADA BİTİRMEK İSTİYORUZ

Bursaspor'un tecrübeli futbolcusu İbrahim ise şöyle konuştu:

"Yeni sezonun ilk maçı. Rakibimiz iki maçı kazanarak buraya geldi. İlk maçı içeride oynadığımız için bu konuda avantajlı skoru elde etmek istiyoruz. 2 maçlı durumlarda içeride oynadığınız maçlar önemlidir. Biz de bunun bilincindeyiz. Hocalarımız gerekli analizleri yaptı. Biz de kamp döneminde çalıştık. Sahaya çıkınca herkes görevini biliyor. Önemli olan sahada bizim yapacağımızdır. Çok iyi hazırlandık. En iyi skorla sahadan ayrılıp işi burada bitirmek istiyoruz. İlk etapta düşündüğümüz şu, içeride avantajı sağlayıp turu geçmek istiyoruz." 

FOTOĞRAF