SPOR Toto 3. Lig 2. Grup'ta mücadele eden Elibol Sandıklıspor'un teknik direktörü Selim Özer, Erzurumspor maçında kazanan, Orhangazi maçında savaşan bir takım olduklarını belirterek, "En büyük silahımız sabır" dedi.
2013-2014 futbol sezonunun ilk devresinin 4'üncü maçında takımın başına getirilen teknik direktör Selim Özer, göreve başladığında takımın son sıralarda yer aldığını belirtti. Özer, "Ben ve ekibim, değerli belediye başkanımız ve fahri başkanımız İsmail Elibol, yönetim kurulunda yer alan kulüp yöneticilerimiz ve futbolcularımızla ligin ilk yarısını 27 puanla 4'üncü sırada tamamladık. Takımın ilk devredeki başarılı performansı, bizi bu grupta şampiyonluk ipini göğüslememiz için cesaretlendirdi" dedi.
'TAKIM BAŞTAN YARATILDI'
Devre arasında 14 futbolcuyla yollarını ayırdıklarını aktaran Selim Özer, "Fahri başkanımız İsmail Elibol, hiçbir fedakarlıktan kaçınmadan, takımda yer almasını istediğimiz 11 futbolcuyu kulübümüze kazandırdı. Neredeyse baştan bir takım oluşturduğumuzu söyleyebiliriz. Malzemecimizden başkanımıza kadar, büyük bir aile olarak bir hayali hep birlikte gerçeğe dönüştüreceğiz" diye konuştu.
HEDEFİMİZ ŞAMPİYONLUK
İkinci yarıya iyi başlangıç yaptıklarını sözlerine ekleyen Selim Özer, ilk maçta Erzurumspor'u yendiklerini hatırlatarak, "İkinci maçta da gönül isterdi ki galip gelelim, ama kırmızı kart nedeniyle 75 dakika 10 kişi mücadele etmek zorunda kaldık" dedi. İkinci yarı ilk dört haftada kendilerini zor rakiplerin beklediğinin bilincinde olduklarını söyleyen Selim Özer, şöyle dedi:
"Bu dört haftada en az 10 puan çıkarmayı hedefledik. Bu hafta karşılaşacağımız Sancaktepe maçının öneminin ve zorluğunun farkındayız. Bu maçı kazanarak rakiplerimizle aramızdaki puan farkını artırmayı düşünüyoruz. Şampiyonluk için mücadele eden bir takımız."
'SABIRLA TÜM ZORLUKLARI AŞACAĞIZ'
Takıma yeni gelen oyuncuların uyum süreci olacağını kaydeden Özer, "Ama bu süreci büyük oranda atlattığımıza inanıyorum. Ufak tefek problemleri kısa sürede aşarak başarıyı yakalayacağız. En büyük silahımız sabır. Sabırla tüm zorlukları aşarak başarıyı yakalayacağız" diye konuştu.
Erzurumspor maçında kazanan bir Sandıklıspor, Orhangazi maçında da savaşan bir takım olduğunu aktaran Selim Özer, "Taraftarımızın bize destek olmasını istiyoruz. Biz onlarsız hiçbir şeyiz. Erzurum ve Orhangazi maçlarında taraftarımızın desteğini gördük. Onlar da bizim mücadelemizi gördü. Onlardan her zaman '12'nci Adam' olmalarını istiyoruz" dedi.
TARAFTARA ÇAĞRI
Elibol Sandıklıspor Kulüp Müdürü Kadir Özdayı ise ikinci yarıya iyi giriş yaptıklarını belirtti. Özdayı, "Bu haftaki Sancaktepe maçının önemini futbolcularımız ve teknik ekip olarak çok iyi biliyoruz. Bu maçı kazanarak ligde emin adımlarla yükselişimize devam etmek istiyoruz. Oyuncularımızın morali yerinde. Taraftarımızdan takımımızı yalnız bırakmamasını istiyoruz" dedi. (FOTOĞRAFLI)