Galatasaray ile 5 yıllık sözleşme imzalayan milli futbolcu Selçuk İnan, GS TV'ye önemli açıklamalarda bulundu.

Sarı-kırmızılı oyuncu şöyle konuştu;

"Öncelikle 5 yıllık imza ile ilgili sayım başkanımıza, camiamıza teşekkür ediyorum. Beni böyle hissettirdikleri için çok mutluyum, gururluyum. Çocukluğumun hayalini yaşıyorum. Galatasaray forması ile maçlara çıktığımda ne kadar heyecanlı olduğumu sizler görüyorsunuz. Beş sene daha hizmet edecek olmak benim için ayrı gurur verici. Çünkü ben Galatasaraylıyım. Galatasaray'a nasıl geldiğimi de herkes biliyor. Bunu da herkes biliyor. Galatasaray'a nasıl hizmet ettiysem bundan önce, bunu devam ettireceğim. İnşallah Galatasaray'da daha nice başarılar kazanmaya devam edeceğiz.

Bu benim çocukluk hayalimdi, hedefimdi. Her şeyden önce ben bir Galatasaray taraftarıyım. Futbolcusu olarak, kaptanı olarak bu camiada bu camiaya ait olmak benim hedefimdi. Galatasaray'da oynamak benim için anlatılmaz bir duygu. Ben Galatasaray'ın saha içerisinde bir parçasıyım. Bundan sonraki yıllarda da Galatasaray için neler yapabileceğimi Galatasaray taraftarlarına göstermeye devam edeceğim.

Burak ile çocukluğumuzdan beri beraberiz. Burak benim için kardeşten de öte. Her şeyi onunla beraber yaşıyoruz. Böyle güzel şeyleri beraber yaşamak bence Allah'ın bir lütfu. Forma giydiğim tüm takımlarda Burak ile birlikte oynamak kısmet oldu. İmzalarımız bile birlikte atıldı. Bu da bizim ne kadar iyi anlaştığımızı gösteriyor. Burak'ın da sözleşme imzalaması beni ayrıca mutlu etti.

Önceki röportajlarımda Avrupa'da oynamak gibi hayallerim olduğunu söylemiştim ama zaten Galatasaray ile birlikte her sene Avrupa'da oynadığımız için bu hedefim de vazgeçtim ben. Bunun yerine artık Galatasaray ile Avrupa'da bir kupa kaldırmak benim hedefim. Ağabeylerimiz UEFA Kupası'nı kazandı. İnşallah biz de Avrupa'da bir kupa kaldırırız. Ama biz çıtayı daha da yükselttik. İlk defa bir Türk takımı Şampiyonlar Ligi'nde gruptan 2 sene üst üste çıkmayı başardı. Bunu biz sürekli devam ettirmek istiyoruz. Biz Şampiyonlar Ligi takımı olmak istiyoruz. İnşallah sonunda da Avrupa'da bir kupa kaldırırız.

Çok yoğun bir sene bizi bekliyor. Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edeceğiz. Hepsi bizim için çok önemli ama benim gönlümde yatan en önemli şey 4. yıldızı takabilmek. Galatasaray'da 3 yıldır oynuyorum, 5 yıl daha kalacağım. İnşallah futbolu bırakana kadar Galatasaray'da kalacağım. Ama 4. yıldız herkese nasip olmaz. Biz bunun farkındayız. 4. yıldızı takıp Galatasaray tarihine adımızı yazdırmak istiyoruz. Bence en önemlisi 4. yıldızı takmak. Bunu da başaracağımıza inanıyorum."

İSTANBUL /

gh(gh)