ALANYASPOR Sportif Direktörü Taner Savut, ligin 18 haftasını planladıkları seviyede tamamladıklarını söyledi.

Liderle aralarında 1 puan fark olduğunu belirten Savut, "Ligin ilk 18 haftasında hedefimizi tutturduk. Üst sıraları zorlayan diğer rakiplerimiz arasında birkaç hafta sonra kopmalar olacağını düşünüyoruz. İlk defa bir arada oynayan futbolculardan kurulu takımımızın bu noktada olması büyük bir başarı" dedi.

Alanyaspor'da takım havasının oluşmasındaki en önemli etkenin futbolcuların sahip olduğu karakterler olduğunu kaydeden Savut, "Sezon başında transfer yaparken ilk kriterimiz karakterli oyunculardan takım kurmaktı. Bu konuda fire vermedik. Hedefi yüzde 100 tutturduk. İyi futbolcu ve iyi insan olduklarını defalarca kanıtladılar" diye konuştu.

BUGSAŞ TAKTİĞİ HAZIR

Alanyaspor yarın sahasında oynayacağı Bugsaşspor maçının taktİk çalışmalarını tamamladı. Sakatlık sonrası tedavilerini sürdüren Ekrem Sarıçam ve Ünal Noyan, takımdan ayrı koşu yaptı. Turuncu yeşilliler, taktik çalışmanın ardından çiftkale maç yaptı. Bugsaşspor maçında kırmızı kart cezalısı Burak Uca ve sarı kart cezalısı Kazım Dülger forma giyemeyecek. (FOTOĞRAFLI)