Kadir ÇETİNÇALI, İstanbul-

Galatasaray kupa zaferinin ardından gelecek sezonun planlaması için düğmeye basıyor.

Başkan Ünal Aysal kulübün profesyonelleri ile birlikte önce Teknik Direktör Roberto Mancini ile devam edilip edilmeyeceğine karar verecek. Mancini'nin göreve devam etmesi durumunda yüksek tazminatı nedeniyle yol ayrımına gitmeyecek olan Sarı-Kırmızılılar, İtalyan Hocanın görevi bırakması durumunda "Kal" demeyecek.



CONTE BIRAKTI, MANCİNİ'NİN JUVENTUS'E GİDECEK İDDİALARI KONUŞULUYOR

Bu arada Mancini ile ilgili birçok ilginç iddia ortaya atılıyor. Mancini'nin son bir ayda 3 kez İtalya'ya gitmesi türlü dedikoduları da beraberinde getiriyor. Bu iddialardan biri de, Antonio Conte'nin Juventus'un Teknik Direktörlüğünü bırakacağını ve yerine Roberto Mancini'nin göreve geleceği yolunda. Bu ilginç iddia gerçek olursa Ünal Aysal Mancini yerine Lucescu ya da Eric Gerets ikilisinden birini göreve getirecek.

Mevcut kadrodan birçok oyuncu ile yol ayrımına gitmeyi planlayan kulüpte önemli hedeflerden biri de bu sezon değişik kulüplerde kiralık olarak oynayan birçok oyuncuyu Dany, Amrabat, Engin Baytar, Yiğit Gökoğlan, Sercan Yıldırım gibi oyuncuları bonservisi ile satabilmek. Sözleşmesi devam eden Emmanuel Eboue de gönderilmesi düşünülen yabancı yıldızlar arasında.



GENÇ YILDIZ ADAYLARI GÜNDEMDE

Başkan Ünal Aysal ve kurmayları mevcut kadroyu güçlendirmek için transfer planları yaparken son 2 yılda olduğu gibi yıldız transferler yerine genç yıldız adaylarının transferi için girişimde bulunacak. Çok sayıda gurbetçi Türk ve genç yıldız adayı yabancı oyuncu Sarı-Kırmızılı kulübün transfer radarına girmiş durumda.



KÇ(MA)