ŞANLIURFASPOR teknik direktörü Cihat Arslan yeni sezonda ligin üst sıralarına zorlayacak bir takım oluşturacaklarını belirterek, "Yarışabilen bir takım oluşturmak istiyoruz. Üst sıraları ve ilk altıyı hedefliyoruz" dedi.
PTT 1'inci lig takımlarından Şanlıurfaspor Bolu'nun Karacasu Beldesi'nde bulunan Termal Otel'de kampa girdi. 26 kişilik kadrosuyla Bolu'da 12 gün sürecek ilk etap kampına başlayan Şanlıurfaspor günde çift antrenmanla çalışmalarını sürdürüyor. Teknik direktör Cihat Arslan yönetiminde kamp programını sürdüren futbolcular akşam idmanında düz koşunun ardından top çalışması yaptı. Arslan'ın pas ve topla çalışma sırasında oyuncularına sık sık talimatlar verdiği görüldü. Boluspor'lu Hakan Arslan'ın ise Şanlıurfaspor takımıyla birlikte kampa katılması dikkat çekti.
Yarışabilen bir takım oluşturmak istediklerini söyleyen Arslan, "Yarışabilen bir takım oluşturmak istiyoruz. Üst sıraları ve ilk altıyı hedefliyoruz. Bunu yapmak kolay değil, çünkü geçen yıldan takımın iskelet kadrosu çok dağıldı. Transferler yapıyoruz ve doğru transferler yaptığımıza inanıyorum. Genç ve birbirini dengeleyebilen bir takım olmaya çalışıyoruz. Şampiyonluk sahada gösterdiğiniz başarı ve topladığınız puanlarla oluyor ve bu yüzden karakterli bir takım oluşturmak istiyoruz" dedi.

FOTOĞRAFLI