PTT 1'inci Ligi takımı Şanlıurfaspor'un Asbaşkanı Nabi Kırmızı, 2-0 yenildikleri Manisaspor maçında kırmızı kart gören Abdülhamit ve Mustafa'ya ceza verileceğini söyledi.
Asbaşkan Nabi Kırmızı, yaptığı açıklamada Manisaspor maçında hakemin verdiği kartların haksız olduğunu iddia etti. Kırmızı kart gören oyuncularının hareketlerini de tasvip etmediklerini vurgulayan Nabi Kırmızı, "Kulüp olarak gerekli cezayı vereceğiz ama hakem de haksız yere sarı kart ve kırmızı kart gösterdi. İlk başta verilen sarı kartın bedelini ağır ödedik. Bu kadar gerilimli oyun sonunda herhangi bir olaya sebep vermeden de sahadan ayrıldık" dedi.
"KULÜBÜN FUTBOLCULARA BORCU YOK"
Ara transfer döneminde kadrolarına 10 yeni futbolcu dahil ettiklerini ve kimseye de borçlarının bulunmadığını açıklayan Nabi Kırmızı, şöyle devam etti:
"Böyle pahalı bir takım, puan cetvelinde bulunması gereken yerde değil. Yeni transferlerimize harcadığımız para 1 milyon 500 bin lira. Transferlerde genç futbolculara ağırlık verdik. Hiç bir futbolcunun kulüpten 1 lira alacağı yoktur. Son günlerde gündeme getirilen Sercan Yıldırım’ın bile kulüpten alacağı yok. Bundan sonraki haftalarda galibiyetlerle gündeme gelmek istiyoruz."